Egy bizonyos laptípus készítése

Amoditer képe

Sziasztok!

Én azt láttom, hogy itt rengeteg az ehhez értő ember, én igazából most jelenleg egy cms rendszert keresek amivel megtudom a következő weblapot csinálni. Az lenne a kérdésem, hogy ti kik profin értitek a Drupal-t, szerintetek rendelkezik e a megfelelő modulokkal és lehetőségekkel ehhez, anélkül, hogy durva átkódolást kellene végezni?

A lap egy ilyen párkeresős lap, annyival megfűszerezve, hogy itt legalább 4 külön csoport lenne, különböző jogokkal. A lényege, hogy fizetősek lennének egyes csoportok: "paypal" megoldással gondoltam. A különbség annyi lenne, hogy bizonyos dolgokat nem érhetnének el pl: az ingyenes nem láthatja senkinek sem az elérhetőségét, az adatlapját igen, de nem tud vele kapcsolatba lépni. A többieknél pedig az egyik nem használhatja a chat-et de belső üzenetet küldhet és stb..., ilyenek. Szóval a lényege, hogy itt nekem tagonként egyes láthatósági részeket, meg elérhetőségi részt kellene korlátoznom, ezt megfejelve egy általam beállított időkorláttal melyet paypal-on való fizetéssel növelhet meg. Szóval körübelül remélem sikerült elmondani, hogy melyik az a rész ami miatt felteszem ezt a kérdést :D.

Köszönöm a választ, válaszokat!

ui: esetleg ha tud erre valaki valamit ajánlani (ezt a munka részbe kéne írnom), ami nem vagyonok. Akkor az írjon nekem a: [email protected] címre

Drupal verzió: