E-mail automata

Chucky képe

Leírom mi a problémám ismét. Mivel tárhely és domain regisztrációs szolgáltatást szeretnék indítani, remélem még ma, ugye vannak szerződések. Tehát. Van egy online megrendelő felület, ahol leírod mit szeretnél rendelni (Űrlap - Webformmal készítve ) Elküldöd, és hogy minnél gyorsabb legyen a rendelést szeretném e-mail automatákal megoldani a visszaigazolást és a szerződés kiküldését. A beküldött információkat az automata (elképzelésem szerint) kiegészíti, majd pedig a szerződéssel együtt elküldi e-mailben. Így már csak nyomtatni, kitölteni, szkennelni/fényképezni, és visszaküldeni kell. Na és persze befizetni :). Hogyan lehet kivitelezni ezt?

A témát flame miatt lezártam. Drupallal kapcsolatos, konkrét kérdéseknek kérnék új témát nyitni. Köszönettel, Illyés Edit

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Fórum: 
Chucky képe

Bocsi csak gondoltam a "friss hozzászólásokban" is megjelentetem. :)

0
0
york képe

Ne csinal ilyet legkozelebb!!!
Buntetesbol nem segitek.

0
0
Chucky képe

Nagyon sajnálom, több ilyen nem lessz. Becs szó! :)

0
0
gergely képe

Légyszíves ne "uppolj"! Ez nem elfogadott ebben a fórumban, olvasd el újra kérlek a fórumtéma beküldési irányelveit, de kiemelek neked egy idevágó részt:

Végezetül ne feledd! Itt mindenki szabadidejében segíti a közösség tagjait. Ha professzionális támogatásra van szükséged adj fel egy hirdetést a Munkaközvetítő rovatba!

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

Chucky képe

Hányszor írjam le, hogy nagyon sajnálom?

0
0
nevergone képe

Nem kell többet, csak legalább próbáld megfogadni a tanácsokat, hidd el érdemes, nem bántásnak szántam akkor sem, most sem.

0
0
Chucky képe

Köszönöm. Visszatérve a témára, valahogy kivitelezhető? (Cpanel alatt futnak a szolgáltatások, így természetesen nekem is az van, így némileg könnyebb.)

0
0
gergely képe

Bocs véletlen volt, hogy kb egyszerre kezdtük el írni York-al hozzászólást, csak ő előbb beküldte.

0
0

---
Tévedni mindenkinek szabad, csak a mérnöknek észre kell vennie.

aboros képe

a kitöltött webform után küldendő, az világos, csak hogy ezt a kitöltő kapja, vagy az adminisztrátor az nem tiszta. mindegy is, szerencsére a webform által küldött levelek egész jól testre szabhatók,
http://tinyurl.com/ybe3vcz
ha mégse, akkor meg lehet írni saját modult, ami a hook_form_alter -el kapaszkodik az űrlapba és beküldéskor egy drupal_mail -el megfejeli a dolgokat.
esetleg még a rules modullal lehet próbálkozni, nem tudom tud e triggerelni webform beküldést, mivel az nem node, de gyanítom igen.

0
0

-
clear: both;

Chucky képe

Mi a sz*t képzelsz? Én nem beszélek veled így akkor te se tedd ki****** linkeken keresztül. Te vagy a második aki nem olvassa el a kérdést, de legalább ő bevalotta. A másik "IGEN MOST SZEMÉLYESKEDEM, MERT Ő IS EZT CSINÁLTA! LÁSD: LINK" Ha már kidobnak akkor te is jösz velem, mert ugye függetlenül attól hogy mennyi ideje vagyok a fórumon "RÁD IS VONATKOZNAK A SZABÁLYOK". Normálisan szépen kérdeztem,ezért elvárom hogy ne bunkó, lekezelő linkeket küldözgess nekem. Ha te így segítesz akkor rád férne egy CLEAR: BOTH; te "ROOT" Ja és még 1x olvass mielött bármit írsz. Köszönöm. (Az is levan írva hogy a WEBFORMMAL csináltam az űrlapot!!!) b***meg

0
0
nevergone képe

szerintem zárható a téma, jobb lesz úgy mindenkinek... izé, "stílus maga az ember", és én kérek elnézést.

0
0
Chucky képe

Valóban. Majd ha olyannal találkozom aki nem néz hülyének nem személyeskedik akkor folytatható. De nem itt. Remélem sikerül megoldanom egyedül. Köszönet azoknak akik segítettek. (vagy próbáltak)

0
0
Chucky képe

ja köszi amúgy de nem értem miért nézel hülyének? Ezt akár be is linkelhetted volna... mármint a drupal.org-t csmeg

0
0
vikicica22 képe

Más fórumokban is megtalálható vagy és ott is kialakult rólad egy vélemény.
Sajnos nem pozitív vélemény. Nem veszed észre magad, hogy ez így nem jó!
Lehet, benned van a hiba és nem másokban.

0
0
Chucky képe

Mesélj. Csak a google-n vagyok! :)

0
0
nevergone képe

De ott ismersz mindenkit, mint kiderült, szegény http://lmgtfy.com/

De ez már tényleg offtopic és flame, részemről végleg vége.

0
0
Chucky képe

Képzeld ismerek egy két google alkalmazottat, és szerintem ez innentől nem tartozik rád. Ha valamire kiváncsi vagy gyere oda arra a fórumra. Ott nem lessz ekkora szád. :)

Ne feledd megírni a neved privátban. :) OFF

0
0
vikicica22 képe

Chucky ha ilyen ügyes embereket ismersz, akkor ők miért nem segítenek neked?
OFF :):):)

ui.: Drupal közösség a legjobb közösség szerintem és nem kellenek ide ilyen emberek akik nem értik a drupal közösség lényegét / segítségét.

0
0
aboros képe

ismerjük a mondást, tartsuk hozzá magunkat szerintem.
vagy ne, de ez így nem vezet sehova. te is jól tudod, légyszi vedd is figyelembe.
direkt neked szólok, egy másik ismert mondás miatt.

0
0

-
clear: both;

nevergone képe

Igazad van, pihenőre is mentem, mert valakinek engedni is kell.
Elnézést kérek azoktól, akik tevékenyen és jó szándékkal használják a Drupalt és az oldalt.

0
0
Chucky képe

Azt az ismert mondást szerintem nem rám kellene mondanod haver. Inkább nézz magadba. Mióta is foglalkozol pl css-el? Legyen verseny! Mit szólsz? Addíg biztosítok egy tárhelyet. Na? Benne vagy? Ezzel mutassuk meg ki mit tud html és css terén. Tartalomkezelők használata tilos! Na?

0
0
coornail képe

Versenyt? Aki elobb eleri a jobb margint az nyer?

Ugyanmar...

0
0
Den képe

Referencia oldalakat kellene csak bemutatni, aztán kész.

0
0
Chucky képe

Lejárt ez a topic. Én megtettem a lépéseket, emailben elnézést kértem, nem értem mit kell még mindig ezen lovagolni. Ha verseny kell akkor állok elébe, amúgy meg hadjatok, és én is hagylak titeket. Mindettől függetlenül használom a drupalt és használni is fogom, sőt még a szolgáltatásaimhoz is fogom ajánlani.

0
0