E-Commerce Visa/Eurocard ... fizetés

Gabor képe

Csinálnék egy webshop-ot ezzel a modullal, de félek, hogy elhasalna a dolog a kártyás fizetésnél.

Tudna valaki tapasztalatot megosztani, hogy magyar környezetben értve ez alatt az itthoni bankokat, milyen elektronikus fizetést sikerült megvalósítani ebben a modulban külön fejlesztés nélkül?

Gabor képe

Csinált már valaki e-commerce modullal webshopot kártyás fizetéssel?

0
0
Illyés Edit képe

Használd a Paypalt, másnak úgyse nagyon adják ki a felhasználók a bankkártya-adataikat.

0
0
Gabor képe

Sajnos az a tapasztalatom, hogy a paypal nem ismert eléggé itthon. Hiába jó a megoldás, ha nem bíznak benne mert nem ismerik. Megkérdeztem 20 embert akik vásároltak már neten és ebből 3 tudta mi az a paypal a többiek simán kártyával fizettek.

(Nekem a CIB-nél van, úgy tudom más bank is csinálja, hogy ingyen ad "internet kártyát", aminél meg tudod csinálni, hogy csak a tranzakcióhoz szükséges összeget teszed rá és ezért nincs rizikó a kártya adatainak kiadásánál. Gyakorlatilag alszámlát kapsz külön kártyával.)

0
0
Illyés Edit képe

ebből 3 tudta mi az a paypal a többiek simán kártyával fizettek

Szerinted a Paypalhez hogyan kerül át a pénz? Nejlonzacskóban beviszi az ügyfél a legközelebbi Paypal fiókba? ;) Ha nincs az ügyfélnek Paypal számlája, akkor egyszerűen megadja a bankkártya-adatait, mint bárhol másutt. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy magyar nyelvű interfészt lehet-e használni, ennek utána kell nézni.

0
0