E-commerce alapkérdések, avagy Help me please :-)

tripal képe

Sziasztok :)

Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Kérdésem az lenne, hogy az e-commerce-ről átfogó leírást, esetleg magyar nyelven merre találok?
Olyan információra lenne szükségem (amihez egyelőre telepítés előtt nem jutok), ami alapján dönthetnék, hogy a Drupal-ra van-e szükségem. Illetve másik kérdés, hogy PHP tudás nélkül (sajnos) is el merjek-e kezdeni egy egyszerű webshopot kialakítani, vagy meg fogok botlani? :) Joomla-val szórakoztam eddig, de eléggé korlátoltnak tűnik :)
Konkrét kérdésem pl az lenne, hogy a webshopomban majd 1-1 termékhez több képet szeretnék csatolni, illetve a termékekhez szeretnék majd "lefoglalást" fűzni. Ez utóbbi azt jelentené, hogy az árut nem azonnal kell megvenni ill kifizetni, hanem bizonyos idő letelte után. Szóval, ilyen funkciókat meg tudok oldani majd a Drupal-lal?

Előre is köszönöm a válaszokat:)
üdv,
3pal :)

Anonymous képe

Az Ecommerce nagy tudású, éppen ezért bonyolult, még PHP tudással is komoly meló testreszabni. Magyar nyelvű leírásról nem tudok, az angol doksi meg fent van a Drupal.org-on. Megpróbálkozhatsz a rendszer belövésével, de számolj azzal, hogy nem fog pikk-pakk menni.

Tipp: ne a projekt oldalon főhelyen lévő 4.0 alpha verziót használd, hanem az egyel korábbi 3.3-asat szedd le erről az oldalról.

0
0
tripal képe

Köszi szépen a választ, mindenképpen hasznos info-t adtál :-)

0
0