dupla pont

norbiii képe

Az Létrehoztam az oldalam kezdőlapján (www.hnje.hu/portal) egy Kiállításaink részt a tartalmi rész felső részén. A problémám az lenne, hogyan lehetne eltüntetni azt a fránya dupla pontot egymás után (elég lenne egy is, mert így nem tűnik túl szépnek). A tartalom típushoz cck-val adtam hozzá a dátumot. Így sajnos nem tudok rájönni, hogy honnan lehetne kitörölni a feleslegesen megjelenő elemet.

norbiii

Fórum: 
norbiii képe

Kicsit átfogalmazva:
Létrehoztam egy új tartalomtípust, melyhez cck-val hozzáadtam egy dátum mezőt, melyben legördülő listából lehet kiválasztani az évet, hónapot és a napot. Majd létrehoztam egy új nézetet, melyben táblázatos formában megjelenítve a tartalmakat. A probléma az lenne vele, hogy sajnos a dátum után valahonnan odakerül még egy pont karakter. Már mindenhol kerestem, hogy honnan kerülhetett oda.
Légszíves segítsetek, megkeresni mi okozza ezt.

Bencsik Norbert

0
0
Nagy Gusztáv képe

Én is találkoztam a jelenséggel, valószínűleg bug.

0
0

Nagy Gusztáv

Paal képe

Üdv,

Jó lenne, ha pontos verziókat megadnál (Drupal, date modul, stb.) mert úgy talán könnyebb lenne megtalálni a problémát. Date modulból most 2 véle verzió is létezik D5 alá, és az újabbal nekem rengeteg problémám volt, ezért (még) nem is használom.

Üdv, Pali

0
0

--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan

norbiii képe

5.7-es drupált használok az oldalon, a date modul 5.x-1.5 verziójú.

Norbiii

0
0
norbiii képe

Már próbálkoztam a jelenleg elérhető mindkét date verzióval, sajnos semmi sem változott meg. Ha valakinek van ötlete kérem segítsen.

Norbiii

0
0