Duplán megnyíló hivatkozás

duc-sai képe

Sziasztok!

A következő problémám adódott: menüpontba tettem külső oldalra mutató hivatkozást. External links modulban bejelöltem az új ablakban való megnyitást. A menüpontra kattintva valóban megnyílik a hivatkozás új ablakban, de az eredeti ablakban is ugyanúgy betöltődik. Mit rontottam el?
ezen a honlapon, balodalt a Társintézmények menüről van szó.
Segítségeteket megköszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
duc-sai képe

A következőkre jutottam: ez a furcsa jelenség csak az általam használt Pixture Reloaded nevű sminknél van! Más 4-5 sminket végigpróbálva teljesen normálisan megy, csak az új ablakban nyílik meg a hivatkozott oldal. Van valakinek ilyenirányú tapasztalata, hogy hogyan lehetne ezt kijavítani?
Ez a smink a kiválsztott színopcióval generál egy mappát a sites\default\files\color\pixture_reloaded-35193d8f útvonalon, ebben vannak az adott színhez tartozó képfájlok és a css, de színfüggetelen elemeket és php oldalakat az eredeti sminkkönyvtárból használja (bár nem tudom, ennek lehet-e köze a problémához).

0
0
duc-sai képe

Pontosítva: ha sminket váltok, jól működik. Ha bezárom az oldalt, majd újra megnyitom, azzal a sminkkel ugyanúgy duplán nyílik meg a link, tehát mégsem sminkfüggő.
Az a furcsa, hogy korábban már másik weboldalon csináltam ilyen external linket, az azóta is rendesen működik...Teljes tanácstalanság :(

0
0
szantog képe

Próbáld meg a dhtml_menu nélkül.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

duc-sai képe

Köszönöm, gondoltam erre is. Most újra kapcsoltam a dhtml-t, gyorstárat töröltem, semmi változás...Próbálgatom localhoston is, élesben is. Inkább az external_links-hez nem ragaszkodnék (most éppen ez van kikapcsolva, merthogy így nincs értelme), csak valahogy bele kéne varázsolni a target="_blank" -et :)

0
0
duc-sai képe

Néhány modul ki-be kapcsolásával próbálgattam kideríteni, hogy hol a bibi. A Google Analitics zavart be. Ezidáig nem végeztem rajta beállításokat, gondoltam, alapból jó lesz egy kis statisztikához :)
A megoldás: A (Google Analitics) Hivatkozások követési beállítása résznél csak a letöltések követését engedélyeztem (a kimenő hivatkozásokra történő kattintások követését viszont nem), így már úgy tűnik, minden rendben működik, hurrá!!! :)

0
0