Drush telepítési probléma / file could not be downloaded

Joee képe

Drush-t próbálom telepíteni Drupal 20.04 rendszerre ezen leírás alapján
A "composer global require drush/drush" parancs kiadása után az alábbi hibaüzenetet kapom:
"https://repo.packagist.org could not be fully loaded (The "https://repo.packagist.org/packages.json" file could not be downloaded: failed to open stream: Connection timed out), package information was loaded from the local cache and may be out of date"
Nem találtam rá sehol megoldást. A Stack Overflow oldalán van egy javaslat ami , de ennek az a vége, hogy regisztráljak magento usert, de ahhoz cégnek kellene lennem, mert az ajánlott fájlrendsze-tulajdonos opció nem működik.
Nem is értem, hogy jön a Drush-hoz egy magento-s céges regisztráció. Nem tudom lenyege-e, de devilboxot használok Drupal 20.04-en. Hogyan tudnám a Drush-t feltelepíteni?

Drupal verzió: 
Joee képe

Kiegészíteném, hogy a hibaüzenet legalább 5 perc várakozás után jön elő. Ahol a magento regisztrációt kérik az itt van

0
0
dj képe

alpaból tartalmazza a drush-t. https://github.com/devilbox/docker-php-fpm

1
0

Üdv!
Dudás József

Joee képe

Helyesbítek. Újratelepíteni (eltávolítani, telepíteni) akartam a Drush-t mert hibákat okozott, amit nem tudtam javítani. Az újratelepítés után jöttek ezek a hibák. Most eltávolítottam a Devilboxot a Devilbox leírása alapján Drush-al, Composerrel együtt és megpróbálok egy friss Devilbox telepítést a "Devilbox documentation" alapján. Majd beszámolok az eredményéről. Köszönöm a hozzászólásod.

0
0