Drush frissítés - nem frissíti az összes modult

csabi képe

Sziasztok!

Még kezdő vagyok a drupal adminisztrálásban de egy kérdésem lenne az update-tel kapcsolatban: van ugye a drush up parancs, ami frissíti a drupal összetevőit (core, modulok).
A problémám az, hogy szépen fel is frissíti a modulokat, csak az a gond, hogy nem az összeset, ami rengeteg module esetén többször kell újra kiadnom a parancsot. Nekem úgy tűnt, hogy random kiválaszt 10-et, és azokat frissíti, ha szükséges. Amennyiben nem talált frissítést arról a 10-ről, akkor részéről a fáklyásmenet, pedig az "Elérhető frissítések" oldalon - ha belépek siteadminba - szépen kiírja, hogy frissíteni kellene ezt meg ezt meg ezt.
Ez a drush-nak a bugja? aki találkozott ilyennel, akkor meg tudná a tapasztalatait osztani? :)

Köszönöm előre is a segítséget.

Drupal verzió: 
csakiistvan képe

Nos szerintem sose adj ki tomeges parancsot, mert ha lefut, es eltorik, azaz hibara fut, sokkal nehezebb kideriteni mi okozta a problemat.
En ha frissitek mindent egyesevel frissitek, ugy ha hiba van is konnyebben megtalalom.

0
0

Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest

Robert Petras képe

Előfordul, hogy a Drush nem érzékel egy új modul kiadást és nem frissíti azt. Lehetőség van azonban arra, hogy manuálisan frissítsük a Drush pm-update állapotát.

Használd a következő parancsot vagy annak rövidítését:

  1. pm-refresh
  2. rf

Érdemes modul frissítés előtt elolvasni a kiadási jegyzetet, mert előfordulhat, hogy megelőzöl ezzel egy brake-t vagy összeomlást.

Drush ebben is a barátod lehet:

  1. pm-releasenotes
  2. rln

vagy

  1. pm-update --notes
  2. up --notes

Az utóbbi mielőtt engedélyeznéd a frissítéseket, kiíratja ezeket a megjegyzéseket. Ha minden ok, akkor folytathatod a műveletet.

1
0