Drupal.hu nem tudok választ írni a fórumban

blaces képe

Your submission has triggered the spam filter and will not be accepted. - ezt a hibát dobja ki ha választ szeretnék írni ide a fórumba (Modulok használta / Profil a menüben vagy valami ilyesmi címet adtam meg neki.

Fórum: 
Árvai István képe

Én sem tudok írni semmit az eddigi belépési nevemmel (stewes). Lehet, hogy le vagyok tiltva? Szerettem volna a kapcsolati űrlap használatával megtudakolni, de ott is ez az üzenet fogad.

0
0
aboros képe

utána kell nézni mi lelte a mollomot. köszi a türelmet.

0
0

-
clear: both;

Árvai István képe

Ha csak az nem, hogy egyszer tudtam volna valakinek segíteni a sok jaj-jaj-jaj, kutyaütő vagyok, oldjátok meg helyettem típusú beírásaim közepette.

0
0
york képe

Goba irta twitteren, hogy regi volt a mollom, es ezert lehettek gondok.
Remelem ezt mar sikerul beiirni. Nem sikerult :).
Na de Goba kideritette, hogy a freemail.hu-s cimekkel volt a gond.
Kosz Mester!!!

0
0
Árvai István képe

stewes néven a t-online-os e-mail címem sem ízlett a mollomnak, illetve most sem tudok írna azzal a belépéssel. (Nem ragozom tovább, ígérem!)

0
0
Hojtsy Gábor képe

A legutóbbi beküldésed az "s" tárgyú és "s" tartalmú volt, azt nem csodálom, hogy ezt a mollom blokkolta.

0
0
Árvai István képe

De csak előnézetet kértem, mentés nem volt. Első alkalommal arra a kérdésre szerettem volna válaszolni, hogyan lehet a képekhez képaláírást készíteni. Magam is a közben már más által beküldött hozzászólással azonosan Image Caption modult javasoltam volna, megadva a dorg-os linket is. Nem tudtam írni a webmesternek sem a kapcsolati űrlapon, s jelenleg sem fogad el semmit az oldal stewes néven. Előzőleg még semmiféle kísérletet sem tettem olyan tartalom bevitelére, ami esetleg „gyanús” lehet.

0
0
Adani képe

Remélhetőleg ezt már be tudom írni nálam is volt gond, így nem tudtam megköszönni egy hasznos tanácsot, ami működött.

Ha ezt olvassátok már nincs probléma

0
0
szantog képe

+1

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.