Drupal7 bejelentkezési probléma - ürlap mezők nem jelennek meg

HomeBoy képe

Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni.
Ha megnézitek az efop.almadiplebania.hu/user oldalt akkor nem lehet belépni, mert nem jelennek meg a mezők, ahova a belépéshez szükséges adatokat meg lehet adni.
Azt vettem, még észre, hogy a címlapon lévő hírnél is a további infórmációra kattintva is csak egy üres lap jön be. Mintha csak a kezdő node működne.
Igazából harmadszor járok így és nem tudom mi lehet a probléma.
Ami eddig történt:
El kezdtem szerkeszteni a weblapot - friss Drupal 7 telepítés - és igen hamar így jártam. Nem tudtam hova tenni a dolgot. Drupal legyalulás, kezdtem előről, tesztelgettem egy kicsit a kiválasztott sminket is, semmi. El kezdtem dolgozni és pár nap után így jártam, csak akkor még offline módban is volt a weblap. Gondoltam lehet a sminkkel van probléma. Fórumok alapján próbáltam cache-t törölni, próbáltam MYSQL táblával és egyéb módokon (kivéve Drush parancs) visszaállítani a gyári sminket, de nem sikerült. Drupal legyalul, új telepítés, másik Smink kiválaszt.
És megint itt tartok. Kifogytam az ötletekből, hogyan induljak el és igazából nem látom értelmét előröl kezdeni, amíg nem tudom mi okozza és bármikor így járhatok, hogy elvész a munkám.
Köszönöm ha valakinek van ötlete.

Drupal verzió: 
Geva képe

a responsive_green smink rendben működik, letöltöttem, kikpróbáltam

esetleg a smink page.tpl.php fájlt - azaz a page templétet is módosítottad?
...a $breadcrumb és a $tabs tartalma jelenik csak meg a belső oldalakon
- ha nem tudsz sminket váltani, akkor a forrásban, ftp-n keresztül töröld a sites/all/themes/responsive_green mappát, tedd fel ismét az eredeti responsive_green sminket. Azt gondolom, a smink sérült.
ha ismét jól műlködik az oldal, akkor a responsive_green sminket ne módosítsd semmiképpen, alsminket készíts hozzá és abban állítsd át, amit szeretnél

0
0