drupal termékkatalógus fejlesztés és keresőmarketing

uniquevisitor képe

Ajánlatokat várok drupal alapú weboldal készítésére és az új oldal a keresőkben egy kulcsszóra az első oldalra felhozására. Lehetőleg első 3 közé kellene juttatni. (a legfelsőbb szintű domain-ben csak a kulcsszó szerepel, amire optimalizálni kell)

Amit tudnia kell az oldalnak:

Több aldomainen, különböző nyelveken termékkatalgóus (webshop). A katalógust nyelvenként xls-ből vagy csv-ből szeretnék frissíteni. (egyelőre nem lesz kosár, illetve vásárlási funkció, de később igen, ezért kell webshop modullal megoldani. Ezen kívül, hírek, blog, illetve hozzászólás, de ezeket tudja alapból a drupal...

Designt, nem kell megtervezni, mert készen van, "csak" meg kell rajzolni psd-ben és felvágni és sminket készíteni belőle.

Drupal 6-al szeretném megoldani, bár ahhoz még nincs stabil übercart, de gondolom az említett csupán katalgóus funkció használata miatt nem gond, ha fejlesztői verziót használunk és később frissítjük. (jaívíts ki, ha tévedek)

A teljes munkára és a készítésre és keresőmarketingre külön is várok jelentkezőt, illetve ajánlatot.

köszi

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Pasqualle képe

Lehetőleg első 3 közé kellene juttatni

es mi lenne a kulcsszo? ez vicc.. aki azt allitja, hogy szinte barmilyen kulcsszora ezt el tudja erni az vagy hazudik vagy csak rovid idore tudja elerni, addig, amig le nem tiltjak az oldalad a keresok..

miert kell a designt megrajzolni psdben, ha mar meg van tervezve?

miert is kell nekem mindenbe beleszolni?!

0
0
pp képe

A munkaajánlatokra csak magánba reagáljatok, bármennyire is viszket az ujjbegyetek ;)

pp

0
0
uniquevisitor képe

szerintem jöhet ide a reakció, ha viszket az ujjbegy, főleg, ha előreviszi a dolgokat.

0
0
uniquevisitor képe

a kulcsszó nem publikus, és a konkurencia alapján sem lehetetlen a feladat.

Ki mit ért tervezés alatt? Én azt, hogy tudom, mit hol lehet elérni, menüszerkezet stb. De nem rajzoltam meg felvágható minőségben. és nem is fogom, mert egy oldalt kell lemásolni, úgy, hogy a plusz drupálos funkciókat integráljuk, az alap drupálos működésből. Tehát pl a bejelentkezést, regisztráció, jelszó újraküldés stb, nem kell áttervezni. Ennyivel könnyebb a tervezőnek, ami remélhetőleg kedvezőbb árat jelent nekem.

privátban várom az ajánlatod, illetve további kérdéseid. Ha szerinted lehetetlen, akkor csak a sitebuildingre adj ajánlatot.

0
0
aboros képe

nekem az a fura, hogy egy kulcsszóra kell 'optimalizálni'... az milyen optimalizálás, ami egy kulcsszóra történik?

0
0

-
clear: both;

uniquevisitor képe

Bízom benne, hogy a jelentkezőkben is felmerülnek ilyen jellegű kérdések. Remélem, amint megismeri a projektet, a célt és az általam tervezett eszközt, akkor vagy megerősíti, hogy valóban egy kulcsszóra kell optimalizálni, vagy meggyőz az eredeti elképzelésem megváltoztatásáról.

0
0