drupal telepítési hiba 5.2-es verzió esetén MYSQL

solyoma képe

Hibaüzenet:
Failure to connect to your MySQL database server. MySQL reports the following message: Can't connect to MySQL server on 'localhost' (10061).

* Are you sure you have the correct username and password?
* Are you sure that you have typed the correct database hostname?
* Are you sure that the database server is running?

For more help, see the Installation and upgrading handbook. If you are unsure what these terms mean you should probably contact your hosting provider.

Drupal verzió: 
solyoma képe

Nem tudok a telepítés közben a mysql adatbázishoz kapcsolódó adatok megadását követően tovább lépni a következő hibaüzenet miatt:

We were unable to lock a test table on your MySQL database server. We tried locking a table with the command LOCK TABLES drupal_install_test WRITE and MySQL reported the following error: Access denied for user 'valami'@'%' to database 'valami'.

a szolgáltató: forpsi.hu

0
0
tolmi képe

Kérj a tárhelyszolgáltatódtól jogot LOCK-ra

0
0

--
Tolmács Márk
Drupal bandita

solyoma képe

Köszi

0
0
swen87 képe

Sziasztok, igaz még nagyon új vagyok a drupalozók körében , de igyekszem gyorsan alkalmazkodni. Igaz a kérdésem nem a 5.2-es verzióről szól hanem a 6.4-esről de az enyém is MySql-es probléma. Namármost az exrta.hu ra szeretném feltenni a 6.4 est és a mysql-es résznél megakad, hiába megadom a helyes elérési utat meg a jelszót, kódot , meg mindent ami kell egyszerüen nem megy tovább a telepítő és nem értem hogy miért. Ha tudtok segíteni segítenétek, ha a pedig a kérdésemet rossz oldalon kérdeztem elirányitanátok a megfelelő fórumhelyre.
Előre is köszi.

0
0