Az lenne a problémám adott egy tárhely amire már fel van telepítve egy joomla egy public_html mappába és én ez alá szeretnék telepíteni egy drupált megadom az URL-ben az almappa címét de azt írja hogy ilyen nem található. www.weblapcím.hu/drupal mappája
Taxonomy upgrade extras:
Fórum:
Szerintem a public-html
Szerintem a public_html/drupal mappába próbált tenni és akkor elérhető lesz mint weblapcim.hu/drupal
Megpróbáltam
Megpróbáltam de így sem működik.
Köszönöm azért az ötletet.
Bővebben?
Kicsit több infót ossz már meg velünk. Mi az, hogy "nem működik"? Mi történik, amikor beírod a böngésződ címsorába azt a címet, ahol a Drupal elvileg megtalálható a Joomla "mellett"?
Melyik könyvtárba pakoltad?
stb...
public_html mappában
Ahogy már írtam a joomla a tárhéjén a public_html mappában van. Én ebbe a mappába létrehoztam a egy új mappát a joomla fájljai mellett és ebbe a mappába másoltam bele a drupált.
joomlahoz nem nagyon értek,
de nincs annak is valami gyári .htaccess file a gyökerében ami esetleg eltakarja a drupalodat? tárhely szolgáltatód segítségét próbáltad már kérni? ha direktbe hívod a tedomained/drupal/install.php -t akkor mi történik? a drupal .htaccess fileját is felmásoltad? ez egy rejtett file, gyakran elfelejtik felmásolni.
-
clear: both;
Csak a lényeget nem írtad :)
Csak a lényeget nem írtad, hogy mi történik, ha a /drupal címet beírod. Ez a "nem működik" nem egy túl jól körülírt hibaleírás. :)