Drupal programozót keresek

plorant képe

Üdv! Hosszú távú munkakapcsolatra keresek elsősorban Drupal konfigurálásban profi, de azért néha PHP-ben eligazodni tudó webprogramozót.

plorant képe

Minden jelentkezőnek köszönöm a megkeresést. Egy munkakapcsolat mellett már döntöttünk. Így további e-maileket nem várunk. Elnézést kérünk azoktól, akik nem kaptak választ. Drupalra fel!

0
0
Nagy Gusztáv képe

Véleményem szerint ez inkorrekt hozzáállás.

Elnézést kérünk azoktól, akik nem kaptak választ.

Az az emberi viselkedés minimuma, hogy minden e-mailre válaszolsz. Mennyi ideig tart a Válaszol gombra kattintani, és a vágólapról egy sablon szöveget beilleszteni?

Megjegyzés: ezt a véleményemet azért itt teszem közzé, és nem magánban küldöm, mert szeretném, ha a jövő fórumozói ebből is látnák, hogy itt is vannak illemszabályok, amiket be kellene tartani.

0
0

Nagy Gusztáv

csg képe

Én nem jelentkeztem, de egyetértek. Ugyanakkor ez úgyis önbüntető dolog, mert ha legközelebb embert keresnek, valószínűleg egy sem fog jelentkezni azok közül, aki még választ sem kapott.

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

pp képe

Nem lehet, hogy mindenkinek válaszoltak, csak biztos ami ziher beírták ide is, hogy akinek mégse az bocsi. (mert mondjuk meg se kapták a levelet, mert lenyelte egy spam szűrő)

pp

0
0
plorant képe

a Drupal közösségben, akkor ezek az önnevelő mechanizmusok. Bár egy kicsit derékszögű. Személy szerint nekem is volt olyan szakasza életemnek, hogy minden melóra jelentkeztem, mint mondjuk erre a hirdetésre is PSD-s sminkelő, de ha valamit utáltam, akkor a személytelen, autoreply, copy-paste válaszok. Egy válasz legyen személyes. Szerintem a csend jobb, mint a rideg, személytelen elutasítás. Ha pedig valamit szeretnék, akkor az az, hogy senki se jelentkezzen melóra, mert akkor mindenkinek van elég, meg tud élni a szaktudásából. A mai helyzetben szerintem elkeserítő érzékelni emberek egzisztenciális helyzetét, ami ilyenkor már egy társadalmi metszet. Mindenesetre összerakni próbáljuk inkább, ne szétszedni. Elnézést kértem. Nyilvánosan, az is válasz.

0
0
Nagy Gusztáv képe

Szerintem egy sablon válasz is tökéletesen megfelel akkor, ha azt szeretném tudni, hogy számíthatok-e a munkára, vagy nem. Nekem ez egy fontos infó, és tökéletesen nem érdekel, hogy sablonos a válasz vagy nem. Engem az információ érdekel, mert befolyásolja a munkámat. És ha napokig nem kapok választ, akkor miből találjam ki, hogy lassan dolgozol, vagy a munka már elkelt? Szerintem kellene ennyi empátia ebben az esetben.

0
0

Nagy Gusztáv

plorant képe

információ és empátia. A nem normálisan elvárható viselkedésért kértem elnézést, azt hittem így már egy fokkal korrektebb. Egyébként szerintem a meló kereséskor a legfontosabb a szakmai önbecsülés, önbizalom, így ha már itt zárás után fórumozgatunk, és a jelentkezők érdekeit védjük: nem szakmai érv döntött, az egyik jelentkező helybeli. Így senki sem érezheti magát elutasítva... Információról és empátiáról. Továbbra is Drupalra fel!

0
0