Drupal portálról cikkek lementése, archiválása

hilycou képe

Szeretném a portálunk (hazateresradio.hu) tartalmát archiválni, de nem biztonsági mentést szeretnék, hanem cikkenként pl. word formátumban. Hogyan?
Köszönöm.

Drupal verzió: 
Fórum: 
minarikede képe

Ezzel próbálkozhatsz: export_doc

0
0
hilycou képe

Gondolom jó ötlet lehet, de sajnos nem tudom kipróbálni mert mint mindíg, ha egy modult felrakok az kér még x modult, és persze azok is kérnek modulokat. Itt mindjárt az elsőnél elakadtam, ugyanis ilyet, hogy Print modul nem találtam. Többit már nem is merem keresni. Gondolom csak én vagyok ilyen lúzer de egy új modul felrakása nálam napok a keresgetés, helyettesítésgetés miatt.

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

hilycou képe

Gondolom jó ötlet lehet, de sajnos nem tudom kipróbálni mert mint mindíg, ha egy modult felrakok az kér még x modult, és persze azok is kérnek modulokat. Itt mindjárt az elsőnél elakadtam, ugyanis ilyet, hogy Print modul nem találtam. Többit már nem is merem keresni. Gondolom csak én vagyok ilyen lúzer de egy új modul felrakása nálam napok a keresgetés, helyettesítésgetés miatt.

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

hilycou képe

Sikerült megtalálni. Kis kreativítás kellett hozzá. Most kipróbálom.

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]

Balogh Zoltán képe

Belenézel a kérdéses modul .info fájljába. Ha kell a modulnak egy másik, akkor fogsz látni olyat sort benne, hogy dependencies[] = modul_neve. Kijelölöd a modul nevét, kopipészt a böngésző címsorába, és eléírod, hogy http://drupal.org/project/ Hopsz, már meg is van. Remélem a továbbiakban nem kell a modulok keresgelésével futnod pár kört.

0
0
pp képe

Azért az így, ebben a formában nem teljesen igaz. Ugyanis van olyan amikor egy adott modul az nem egy modul, hanem egy csomag amiből egy modul lehet a függőségben, aminek a nevéből visszakövetkeztetni a modul csomag nevére nem mindig lehet.

Ettől függetlenül, mivel mindig elolvassa az ember a README.txt-t vagy, ha van az INSTALL.txt-t és úgy már rém egyszerű a probléma megoldása.

pp

2
0
hilycou képe

Működik a cikk lementés. Fájlba mentés, de csak egyesével. Nincs-e valamien megoldás tömeges lementésre mert nekem 1000 körüli cikk van fent és csak nő.
Köszönöm.

0
0

Dukai György
Mahgar
Hazatérés Rádió
Alapító tulajdonos
[email protected]