Drupal közösségi gyűjtő oldal a Videotorium.hu

dorion képe

Sziasztok!

Talán már hallottatok a videotorium.hu weboldalról, amelyet a munkáltatóm az NIIF Intézet hozott létre és üzemeltet. Az oldal célja a tudományos vagy oktató jellegű magyar vonatkozású, de nem feltétlen csak magyar nyelvű videók összegyűjtése, rendszerezése és hosztolása.

Örömmel jelenthetem be, hogy létrehoztunk egy intézményi aloldalt dedikáltan a magyar Drupal közösségének számára, melyet a http://drupal.videotorium.hu/ címen érhettek el.Sajnos fejlesztéseink csekély haszont hoztak a közösség javára, ezért ezzel a felajánlással szeretnénk viszonozni a közösség munkáját, cserébe amiért könnyebbé tette a közösség fordításaival a Drupal rendszert használatát napi munkánk és projektjeink elvégzéséhez.

Az oldal használata teljesen ingyenes, reklám mentes és támogatja a bemutató diák (vagy ezek videó felvételének) a videóhoz szinkronizált megjelenítését, hogy néhány érdekesebb jellemzőjét dicsérjem az oldalnak. A regisztráció ingyenes, de a feltöltés jog nem automatikus, kérni kell. Aki szeretne a közösségi virtuális intézményhez tartozni, annak csatornájában videókat publikálni, velem kell fel vennie a kapcsolatot a [email protected].

Remélem hasznotokra lesz.

pp képe

aboros képe

jövőbelátó vagy pp!! (bow)

0
0

-
clear: both;