Drupal könyv

MrPrise képe

Sziasztok!

Itthon hogyan lehetne ezt beszerezni?

Fórum: 
Illyés Edit képe

Szerintem minden ismert műszaki könyvkereskedő vállalja külföldi könyvek beszerzését. Egyébként valaki néhány órája küldte be a Weblabor blogmark rovatába ezt a linket.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Szerencsére az amazon.com a világ minden részéről ugyanúgy elérhető. ;)

0
0
nevergone képe

Csak a sok eltünt csomag miatt (lásd Homár) nem igazán szeretnek már minket.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Sajnos az egy másik probléma, hogy ha Magyarország nem érhető el a világ más részeiről (a Postának köszönhetően?). Mindenesetre ebben az esetben igénybe lehet venni például az SWSBooks.hu szolgáltatásait, én korábban sok idegennyelvű könyvet rendeltem velük, nálunk bruttó 10,503 forint a könyv, 3-6 szét szállítási idővel. (És mondjuk diákigazolvánnyal még másfélezerrel olcsóbb is).

0
0
MrPrise képe

Köszi a válaszokat!

0
0
pp képe

Ma érkezett meg a kis aranyos, amit az Amazonról rendeltem ;) (amint kiolvastam kölcsönadom ;))

pp

0
0
MrPrise képe

Magyar kiadás gondolom nem lesz belőle...

0
0
Hojtsy Gábor képe

Mire lefordítják, már nem aktuális. A Drupal 6-ban sokminden meg fog változni, paraméterezések, függvény nevek, fájlok, modulok cserélődnek, a sminkelés sok változáson esett már át mostanra is, és még további változások vannak tervben.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Nekem sima postával teljesen jól megérkezett, nem tudom nektek rosszabb tapasztalatotok van, vagy csak a szenzációs sajtótermékeknek hiszitek el, amit leírnak? :)

0
0
Illyés Edit képe

Iránba adtam fel egy művészeti albumot április 20-án, 25-én megérkezett, közben volt egy hétvége is... Oké, ajánlva adtam fel, Iránban meg kézlevágással büntetik a lopást, de akkor is. Egy rossz szót se a postára!

0
0
Anonymous képe

nekem egy hónapja kellett volna kézhez kapnom három amazonos dvd-t, azóta sincsenek sehol. a posta lop. ez tény.

0
0