Drupal ismerős!

szarkab képe

Skypera szükségem lenne egy olyan drupal ismerősre, aki készségesen tudna nekem válaszolni kérdésekre! Konkrét megoldatlan problémám nincs, de mindig akadnak közbe ha foglalkozok a rendszerrel. Alap szinten használom jelenleg a drága cms rendszert, de nagyon érdekel és tetszik a dolog.

Egy közösségi oldal szerűséget szeretnék létre hozni, linkekkel és leírásokkal!

Cserébe amit tudok kínálni az ismeretségért azok grafikai munkák.
Grafikusként dolgozok, kiadványokat, logókat, arculatokat, hirdetéseket készítek. Mindenféle képi elemeket

Címem: szarkab07

Taxonomy upgrade extras: 
Fórum: 
szarkab képe

"Egy közösségi oldal szerűséget szeretnék létre hozni, linkekkel és leírásokkal!"

Helyesbítem: Hírekkel,(sok) leírásokkal, cheat-tel, és integrációkkal.

0
0
nevergone képe

Megmondom, hogy nekem mi a problémám ezzel.

Én úgy látom, hogy te kitaláltál egy bizonyára nagyszerű oldalt, nekiálltál megvalósítani azt, majd folyamatosan problémákba ütközöl. Ezért azt szeretnéd, ha valaki magánban segítene neked, csak a te problémáiddal foglalkozna.

Nem tudom, hogy mások hogy vannak vele, de én ha segítek, akkor azt nagyrészt a közösségért is teszem. Ha valamit elmagyarázok valakinek, akkor azt szeretném, ha abból mindenki tanulhatna, akit érdekel. Maradjon meg az utókornak, a szabad, publikusan elérhető tudásban hiszek.

Szóval ha az oldalad elkészítése során probléma ütközöl, akkor szerintem először is keress rá itt, hátha már megoldás is van. Aztán keress rá a nagyvilágban, hiszen annyi hasznos információ érhető el ott is. Ha pedig így sincs megoldás, akkor nyiss neki egy fórumtémát itt, pontosan és közérthetően írd le a problémád, szerintem sok esetben meglesz az a segítség.

Ha pedig mégsem boldogulsz vele, akkor irány a Munkaközvetítő, de az már egy másik történet…

5
0
szarkab képe

rendben.

Van rá mód hogy töröljem ezt topicot?

Sajnos nem érted miről lenne szó. Nem találtam ki semmiféle "nagyszerű" oldalt. Ez már adott(az elképzelés és a terv)! És van egy 350 fős facebook közösségünk is. Azért nem jó az a módszer hogy mindent kiirkálok nektek mert biztos hogy voltak hasonló problémák és ezekkel senkit nem szeretnék untatni, mellesleg időm sincs kikeresni. Nálam az a módszer válik be ha közvetlenül letudom tárgyalni a probléma megoldását egy hozzáértővel. Mert akadnak kisebb gondok is amikben megtalálhatom a választ pl Nagy Gusztáv könyvében is. De nem! Elolvasni sokat kivesz belőlem. Sokkal egyszerűbb lenne megkérdeznem valakit aki azonnal válaszol rá és megmutatja nekem.
Minden a lustaságomról szól. De cserébe adnék is valami érte, ha igény lenne a munkámra.

De így már én is úgy látom, hogy ez az út nem járható. Azt gondoltam nem ilyen reakciót fog elsőre kiváltani az emberekből a "problémám".

0
0
nevergone képe

Nem szoktunk témát törölni, csak nagyon indokolt esetben, és akkor is kétszer meggondolva.

„Azért nem jó az a módszer hogy mindent kiirkálok nektek mert biztos hogy voltak hasonló problémák és ezekkel senkit nem szeretnék untatni, mellesleg időm sincs kikeresni.”

Egyrészt biztosan nem untatsz senkit a kérdéseddel, elfér itt, a node-ok sem fogynak el tőle. Ha pedig a problémád megoldásának keresésére (esetleg a megoldásra) nincs időd, akkor szerintem irreális azt elvárni, hogy majd más időt szakít rá?

Megértem, hogy fárasztó, felemészti az időt és a kedvet, viszont ebből tudsz tanulni. Nem abból, ha valaki más megcsinálja, vagy felkutatja a helyes megoldást, ahogy Szántó Gábor mondta egyszer: „sokszor a megoldásig vezető út sokkal tanulságosabb, mint maga a megoldás”
Ezt az időt pedig neked kell beleáldoznod, vagy alaposan honorálni valakit, aki beáldozza helyetted. Csak ez utóbbi esetben nem tanulsz belőle, elvégre minden a lustaságodról szól. :)

Szóval ha tényleg nem született még a kérdésedre megoldás, akkor: „Új kérdés, új téma!” :)

2
0