Beküldte segi - 2014. január 14. 12.57 twitter facebook linkedin Felmérés és érdeklődésképpen, kinek lenne kedve havonta egyszer lemenni egyet focizni? Hely és időpont a résztvevőktől függ. Az biztos, hogy a Cheppers-től lenne 4-5 ember mindig. Hozzászólásokat szívesen veszem! Fórum: Egyéb Jó! Permalink Beküldte Paal - 2014. január 14. 13.47 +1, ha nem kedden este van (nekem akkor kézi edzés). Csak mondom, hogy termet nagyon nehéz lesz találni "alkalmi" focira, és 10k+ költséggel kell számolni óránként... 1 0 -- Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Remek ötlet, nagyon szívesen Permalink Beküldte Bálint - 2014. január 14. 23.55 Remek ötlet, nagyon szívesen mennék! 1 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges szuper lenne Permalink Beküldte csakiistvan - 2014. január 15. 08.43 szuper lenne 1 0 Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Szerintem minket is érdekelne Permalink Beküldte resi - 2014. január 15. 17.38 Szerintem minket is érdekelne 2-3 fő erejéig. Kedd este nem jó. A terem kérdés tényleg kritikus lehet..., de tavasztól már több opció lesz. 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Jó!
+1, ha nem kedden este van (nekem akkor kézi edzés).
Csak mondom, hogy termet nagyon nehéz lesz találni "alkalmi" focira, és 10k+ költséggel kell számolni óránként...
--
Palócz Paal Pál, a drupal.hu admin csoportjának tagja
Ajánlott olvasmány: Eric Steven Raymond - Hogyan kérdezzünk okosan
Remek ötlet, nagyon szívesen
Remek ötlet, nagyon szívesen mennék!
szuper lenne
szuper lenne
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Szerintem minket is érdekelne
Szerintem minket is érdekelne 2-3 fő erejéig. Kedd este nem jó. A terem kérdés tényleg kritikus lehet..., de tavasztól már több opció lesz.