Drupal fejlesztőt keresek

csukaj képe

Sziasztok!

Drupal fejlesztésben járatos fejlesztő(ke)t keresek eseti project munkákra, de mindenképp hosszútávú együttműködés céljából. A felállás egyszerű: Én tartom a kapcsolatot az ügyféllel, és készítem a specifikációt. Te erre adsz egy ár/határidő ajánlatot, ezt továbbítom az ügyfélhez. Ha sikerült megegyezni kezdődhet a fejlesztés. Fizetés kisebb projectek esetén az elkészült oldal átadása és sikeres tesztelése után, nagyobb project esetén pedig az egyes mérföldköveket sikeres tesztelése után. Főként Drupal alapú fejlesztések vannak, de néha beesik egy-egy Wordpress, Magento munka is. Persze a CMS nélküli fejlesztés is elképzelhető, de nem igazán jellemző. Persze elsősorban Drupal fejlesztőt keresek, az csak hab a tortán, ha a többihez is értesz.

Amikkel rendelkezned kell a sikeres együttműködéshez:

- Angol nyelvtudás (Nagyon sok esetben angol nyelvű specifikációból dolgozunk. Elég ha az írás és olvasás megy angolul, beszélni nem kell.)
- Drupal szakértelem (Nem kell profi module fejlesztőnek lenned, de azért ne legyél kezdő Drupal-os sem. Lényeg, hogy az alapvető funkciók megvalósítása rutinfeladat legyen, az új dolgokat pedig gyorsan megtaláld/megtanuld.)
- PHP szakértelem (Ne csak Drupal-ban tudj mozogni. Ha esetleg bele kell nyúlni egy modulba, akkor ne okozzon problémát. Sőt inkább elvárás, hogy legalább már próbálgatás szinten belepiszkáltál egy-két modulba.)
- HTML, CSS, JavaScript szakértelem (Megoldható, hogy a template-eket más csinálja, de jó lenne ha lenne gyakorlatod sitebuilding-ben. IE6-7-8, Firefox, Safari böngészőkben jól kell kinézniük az oldalaknak. IE6-ban nem kell tökéletesnek lennie, de legalább ne csússzon szét.)
- Megbízhatóság (Ezt az első helyre is írhattam volna, ugyanis ha ezzel a nemes tulajdonsággal nem rendelkezel, sajnos nem tudunk együtt dolgozni még akkor sem, ha te vagy a földkerekség legjobb fejlesztője és ingyen dolgozol :) A legfontosabb, hogy a határidőket be kell tartanunk. Inkább mondj későbbi időpontot, de az tuti be legyen tartva.)
- Precízség, igényesség (Ezek azok a tulajdonságok, melyek nélkül szerény véleményem szerint senkiből nem lehet igazán jó fejlesztő. Fontos, hogy igényes legyél a munkádra. Jellemző legyen rád, hogy nem szeretsz kiadni a kezedből olyan munkát, amiről tudod, hogy később legszívesebben letagadnád, hogy te csináltad. Ha nem ismered ezt az érzést, akkor ne jelentkezz!)

Jelentkezés emailben a csukaj kukac gmail pont com címen, az alábbiak feltüntetésével:

- Pár szokásos alapadat: név, lakhely(város), életkor, végzettség, suli/munkahely, stb...
- Egy rövid bemutatkozás.
- A fenti követelményeknek milyen szinten felelsz meg?
- Mihez értesz még a követelményeken túl?
- Heti hány órát tudsz nekem (velem) dolgozni?
- Néhány működő referencia munka.
- Fizetési igény: nettó Ft/óra fizetési igényre lennék kíváncsi. Itt sokszor olyan választ kapok, hogy "attól függ mit kell csinálni". Nyilván betonozni és kukoricát morzsolni nem kell :) Ha a fizetési igényed függ valamitől, akkor légyszi írd le hogy mit mennyiért csinálsz.

Köszönöm!