Drupal extrán, és nem megy! Valaki segítsen már!

Anonymous képe

Sziasztok!
Nem tudom felrakni a drupalt extrára, de miért?
Felraktam és nem jeleníti meg az oldalt!
pilvi.extra.hu

És ezeket beállítottam rajta!:

Töltsd le a programot a www.drupal.hu-ról.
A kicsomagolt fájlba lépj be és ftp-n keresztül másold be az egészet a a /wwwroot mappába ,de ami benne van html fájl azt törőld ki.
Ha mindezzel megvagy akkor a gépeden lévő letöltött becsomagolt drupalba belépsz és a sites/default/settings.php kimásolod valahová.
Majd ezt a php-t megnyitód jEdit-tel (ez is egy ingyenes program). Majd a
$db_url = 'mysql://username:password@localhost/databasename';
átírod értelemszerűen ,csak arra vigyázz hogy a lcalhost az .sql végű legyen pl.: honlapod neve.extra.sql.
Majd nemsokkal alatta van egy $base_url = 'http://www.example.com'; ide írd be a honlapd nevét és töröl előle a # és a szóközt ,hogy az is legyen kék.
Majd ha mindezzel megvagy akkor minden ini_set-el kezdődő bekezdést törölj. Ott van egymás után az összes.Azt mind töröld. Majd mentsd el a jEdit-be.
Csak arra vigyázz ne a .php~ hanem a sima .php másold fel az ftp-n keresztűl a wwwroot/sites/default-ba és írd felül a régi settings.php-t.
Majd van egy olyan fül az extrán ha be vagy jelentkezve, hogy Eszközök ott kattints a MySql manager-re és ott találsz egy olyat hogy import. Na ott importáld a gépedről a drupálból a database.4.1.mysql és kattints a Végrehajtás gombra ! Csak arra vigyázz hogy gépről importálj és a 4.1 mert különben nem fog működni!!!!!!
Azt ennyi és ez után minden fog működni!

És még így sem megy! Miért? Valamit rosszul csináltam!
Kérlek titeket segítsetek! Nagyon fontos lenne!
Ha vagy olyan kedves hogy segítesz akkor megadom a jelszavam is meg minden csak valaki segítsen már!
Írjatok ide!!! vagy vegyél fel msn en: [email protected] vagy írj emailt: [email protected]

Várom a segítségeteket!!!!!!

bb.virgo képe

Próbáld meg előről kezdeni és figyelmesen végigcsinálni a lépéseket, ha így sem megy, van jópár téma a fórumban ami ezzel foglalkozik. Az ingyenes tárhelyeken sok a korlátozás, ezért mindíg valami trükközést kell véghezvinni. Ha sehogyan sem megy, próbálkozz egy rendes fizetős tárhellyel, illetve egy másik, kipróbált ingyenes szolgáltatóval, mint pl az atw.

0
0
Anonymous képe

Töröld le a .htaccess file-t a tárhelyről, azután működni fog, nálam is az volt csak a hiba. Mást ne változtass meg. A kereső funkciója egyébként nem fog működni az extra-n, egyébként a többi igen. Drupal gyakorlásra/tanulásra jó, én is arra használtam, de egyébként tényleg a fizetős tárhely a végső megoldás.

0
0