Drupal error uzenet atirasa

zoliky képe

Hello
A /modules/user/user.module fajlban letezik egy php fugveny:

function user_login_validate($form_id, $form_values) {
  if ($form_values['name']) {
    if (user_is_blocked($form_values['name'])) {
      // blocked in user administration
      form_set_error('login', t('The username %name has not been activated or is blocked.', array('%name' => $form_values['name'])));
    }
    else if (drupal_is_denied('user', $form_values['name'])) {
      // denied by access controls
      form_set_error('login', t('The name %name is a reserved username.', array('%name' => $form_values['name'])));
    }
    else if ($form_values['pass']) {
      $user = user_authenticate($form_values['name'], trim($form_values['pass']));
 
      if (!$user->uid) {
        form_set_error('login', t('Sorry, unrecognized username or password. <a href="@password">Have you forgotten your password?</a>', array('@password' => url('user/password'))));
        watchdog('user', t('Login attempt failed for %user.', array('%user' => $form_values['name'])));
      }
    }
  } 

A "Sorry, unrecognized username or password...." uzenet utan szeretnem meg figyelmeztetni a felhasznalot, hogy a weblap egy nagy modositason ment keresztul, vbuletin -> drupal upgrade es probalja meg a jelszot reszetalni, mert lehet, hogy a felhasznaloja letezik az adatbazisban.

A kerdesem, hogy tudok meg az eredeti error uzenet melle egy sort beirni anelkul, hogy ezt a /modules/user/user.module fajlot erintsem. Nem lehet ezt a fugvenyt egy kulon fajlban modositani?.. (valami olyasmire gondolok mint a CSS-ben a cascade)

Koszonom!

Fórum: 
crt képe

Szia.

Két lehetőséged is van rá:
1. Megkeresed melyik magyar po-ban van a megadott szöveg lefordítva, ott hozzáfűzöd a saját kiegészítésed, majd újra beimportálod a nyelvek kezelésénél.
2. Az Adminisztráció -> Nyelvek -> Karaktersorozatok kezelése oldalon rákeresel pl. a "jelszó" szóra. Ha jól láttam az ötödik találat az általad említett szöveg. Itt nyomsz egy szerkesztást és kiegészíted.

Üdv: Zoli

0
0
zoliky képe

A gond az, hogy a lapom angolul mukodik es nagy a gyanum, hogy a .po nem letezik , mert a szoveg a fugvenybe van.

A nyelvek kategoriat nem talalom (angol megfelelo a loacalization?), azt hiszem csak ha a Locale modult beinditom jon elo, de mi ertelme ennek ha csak angolt hasznalok ?

Ha jol emlekszem volt valami fajl ahol felul lehetet irni fugvenyeket.

Koszonom!

0
0
Hojtsy Gábor képe

Klasszikus trükk, hogy bekapcsolod a locale modult, felveszel egy "English-custom" nyelvet, és átírod azokat a szövegeket a "fordítás" segítségével, amiket meg akarsz változtatni. Persze ez rontja a webhely teljesítményét, de nem kell a kódba nyúlni. Mindegyik Drupal könyv ajánlja ezt a megoldást is, ha gyorsan és könnyen akarsz eredményt elérni :)

0
0
zoliky képe

Ha rontja a webhely teljesitmenyet akkor modositom a fugvenyt, csinalok egy biztonsagi mentest a fajlrol es drupal frisitesnel vissza rakom az eredetit ne legyen gond :)

0
0