Sziasztok!
Segítségeteket kérném.
Azt a feladatot kaptam, hogy bírjak működésre egy disztribúciót.
Feltelepítettem Localhostra (XAMPP-re És WAMP-ra is) valamint egy online szolgáltatóra. Minden esetben hasonló hibákat kaptam. De sajnos nem sikerült megoldanom a problémát.
Localhoston:
Notice: Undefined property: stdClass::$owner in _drupal_theme_initialize() (line 209 of C:\xampp\htdocs\evol\includes\theme.inc). Warning: include_once(C:\xampp\htdocs\evol): failed to open stream: Permission denied in _drupal_theme_initialize() (line 209 of C:\xampp\htdocs\evol\includes\theme.inc). Warning: include_once(): Failed opening 'C:\xampp\htdocs\evol/' for inclusion (include_path='.;C:\xampp\php\PEAR') in _drupal_theme_initialize() (line 209 of C:\xampp\htdocs\evol\includes\theme.inc). PDOException: SQLSTATE[42S02]: Base table or view not found: 1146 Table 'evol.semaphore' doesn't exist: SELECT expire, value FROM {semaphore} WHERE name = :name; Array ( [:name] => variable_init ) in lock_may_be_available() (line 167 of C:\xampp\htdocs\evol\includes\lock.inc).
Hostingon:
Notice: Undefined property: stdClass::$owner in _drupal_theme_initialize() (line 209 of /home/u177175964/public_html/includes/theme.inc). Warning: include_once(/home/u177175964/public_html/) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in _drupal_theme_initialize() (line 209 of /home/u177175964/public_html/includes/theme.inc). Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/u177175964/public_html/' for inclusion (include_path='.:/opt/php-5.2/pear') in _drupal_theme_initialize() (line 209 of /home/u177175964/public_html/includes/theme.inc). PDOException: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user ' u177175964_admi'@'10.2.1.1' (using password: YES) in lock_may_be_available() (line 167 of /home/u177175964/public_html/includes/lock.inc).
Ehhez kérném a segítségeteket.
Minden ötletet előre köszönök!
Drupal verzió:
Fórum:
Csatolmány | Méret |
---|---|
screenshot_2015-01-04_21.43.07.png | 139.5 KB |
screenshot_2015-01-04_21.43.06.png | 133.62 KB |
Azt elfelejtettem mondani,
Azt elfelejtettem mondani, hogy telepítettem már sikerrel disztribúciót.
1. Felmásolni a szerverre a fájlokat.
2. Létrehozni egy MySQL adatbázist.
3. Beimportálni a meglévő adatbázist.
4. Megfelelően módosítani a sites/default/settings.php-t.
Eddig így csináltam. Talán ebben van a hiba?
-----------------------------------------------------
Kezdő vagyok, de tanulni akarok!!!
ui: Köszönöm mindenkinek a segítségét és a türelmét :)
Beimportálni?
Erre az adatbázis importra a disztribúció dokumentációja szólít fel? Én sok éve nem láttam már Drupal alatt ilyen megoldást. A disztribúció ugyanúgy telepítés közben kellene, hogy létrehozza az adatbázis struktúráját és a minimális tartalmát, mint egy sima Drupal telepítésnél. Annyi az eltérés, hogy itt más modulok is települnek, illetve más beállítások érvényesülnek.
Egyébként melyik ez a disztribúció?
Nagy Gusztáv
Igen.
Igen a dokumentációt értelmeztem így.
Bemásolom:
Sajna nem valami jó az angolom. Lehet, hogy félreértettem.
Most nézem,hogy a sorrendet felcseréltem, de ebben a formában azt hiszem nem gond.
Megoldódott!
Úgy tűnik hibás változatot kaptam. Már orvosolták a kollégák a problémát.
Bocsánat, hogy zavartalak benneteket. Gusztávnak külön köszönöm, hogy áldozott rám az idejéből(már nem először).
Még egyszer bocs, hogy feleslegesen zavartalak bennetek!