Ubercartról próbálok átállni Commerce-re és szeretném, ha a megrendelésről hasonlóan részletes és kinézetre is pofás levelet küldene a rendszer. A commerce alap order email-ja nem elég nekem. Próbáltam bővíteni a szabályát különböző helyettesítési mintával, de használhatatlan levelet kreált.
Szeretném, ha a visszaigazoló levélben benne lenne tételesen, hogy mit vásárolt, ez mennyibe került + szállítási költség, mód, fizetési mód stb, tehát minden amit az ubercart drupal 6-on alapból tudott.
Tudna valaki segíteni, hol lehet ezt beállítani?
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Senkinek semmi megosztható
Senkinek semmi megosztható tudása nincs a commerce visszaigazoló levél küldéséről?
Pedig e funkció nélkül nem lehet éles webáruházat létrehozni.
Szia!
Szia!
Most végeztem saját kis webshopom építésével commerce alapon, és én is sokat játszottam a beépített E-mail értesítéssel, kezdetekben már az is zavaró volt számomra, hogy a site adminok nem kapnak értesítést arról, hogy új rendelés érkezett, és ez elég komoly probléma szerintem alapvetően, nem értem, miért nincs benne alapból ilyen lehetőség (übercart-ról jöttem át és ott teljesen alap dolog volt) Most jelenleg ezzel a modullal oldottam meg a problémát, teljesen megfelel a célnak.
http://drupal.org/project/commerce_email
Rules + Views + Entity
A commerce sok esetben nem ad kész megoldást, viszont testre lehet szabni a tárgyban írt modulokkal.
Írj rám, ha érdekel a Győri Drupal Használói Találkozó.
Ez így nagyon jó lenne, csak
Ez így nagyon jó lenne, csak sehol nem találok erre egy példát, leírást. Hogyan készíthető a fenti 3 modullal visszaigazoló e-mail?
Sajnos nem boldogulok a
Sajnos nem boldogulok a commerce email modullal. Persze elküldi a levelet vásárlás után, de csak a nyers termékfelsorolás van benne. Nem tudom beletenni a szállítási, számlázási adatokat mert nem találok rá adatkiválasztót, nincsenek a termék jellemzők sem benne. Szóval ez a modul így önmagában nagyon kevés.
Ezt érdemes elolvasni, és
Ezt érdemes elolvasni, és egyenként kipróbálni az ott található modulokat:
http://drupal.org/node/1535498
Írj rám, ha érdekel a Győri Drupal Használói Találkozó.
A linkelt helyen csak a
A linkelt helyen csak a commerce email használható vásárlást visszaigazoló levélként. A többi egyfajta számlát készít. Kettőt tüzetesebben kipróbáltam, de erre a funkcióra használhatatlanok.