Drupal Commerce Paypal Express Checkout - érdekes, számomra érthetetlen probléma

blackzoli képe

Sziasztok!

Az alábbi érdekes, számomra érthetetlen, megmagyarázhatatlan jelenséggel kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket, tanácsotokat.

Adott egy Drupal 7 oldal, Drupal Commerce-el, Commerce Paypal modulokkal. A Commerce payPal modulokból az express checkout van telepítve, konfigurálva, engedélyezve.

A jelenség:
Ha a kosár alatt lévő Express Checkout gombot megnyomom, rendesen átmegy a PayPal oldalra, minden működik (ebből arra következtetek, hogy jól van az API username, password, signautre beírva. Kipróbáltam, ha ezt "direkt elrontom" akkor ez a funkció sem megy)

Viszont ha a checkout form-ra megyek, és végig kitöltöm az adatokat, akkor a review page után, amikor át kellene, hogy dobjon a paypal oldalra, az alábbi hibaüzenet jelenik meg: Redirect to PayPal Express Checkout failed.

És ami érdekes, és számomra furcsa, hogy admin felületen megjelenik a rendelés, a statusa: Checkout:review, viszont megjelenik itt egy Payment-re vonatkozó információ is, teljesen furcsa / véletlen / rossz adatokkal, pl.: Statusa ok(zöld pipa), a total paid, egy teljsen véletlen 1-2-3 $-os érték, úgy, hogy az oldalon egyébként a pénznem Euro, Message: Payment completed successfully, ordertime: 2014.12.01 stb. [SUCCESSPAGEREDIRECTREQUESTED] => false, [PAYMENTINFO_0_ERRORCODE] => 0, [PAYMENTINFO_0_ACK] => Success

Az oldal működött, ki lett pár hete éles fizetéssel próbálva. Tegnap vettem észre a jelenséget, és még egy furcsa dolog, tegnap ha be voltam jelentkezve adminként, akkor ment minden, ha kijelentkeztem akkor nem. Azóta semmilyen változást nem csináltam az oldalla, de ma már bejelentkezve sem megy.

A múltbeli, még működőképes állapothoz képest telepítettem pár modult, készítettem néhány Rule-t, de azokat ma mind letíltottam, kikapcsoltam, de sajnos nem oldódott meg.

Ha esetleg lenne tippetek, ötletetek, hogy merre induljak, megköszönném.
Elnézést a hosszú leírásért, de gondoltam pontosan vázolom a helyzetet.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv
Zoli

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
blackzoli képe

Sziasztok!

Megoldódott, én voltam az oltári nagy balfék.
Röviden:
Volt egy kialakított Commerce oldal, ez abból lett klónozva.
Rendelések törölve, viszont a commerce_payment_transaction és a commerce_payment_transaction_revision táblákban benne maradtak a régi rekordok.

Amikor olyan rendelés ID következett, ami már szerepelt order-id-ként ebben a táblákban, nem engedte tovább.

Táblákból régi rekordok törlése, és most működik.

Bocsi, hogy raboltam az időtöket, a szerencsétlenkedésem miatt.

Üdv
Zoli

0
0