Drupal aggregator

zoliky képe

Letezik egy drupal 6 modul amelyel segitsegevel hireket hozhatok le RSS formaban es hozaszolasokat kuldhetek be? A weblaboron letezik valami hasonlo a "blogmarkok" menunel. Koszonom!

Drupal verzió: 
Fórum: 
aboros képe

van egy (core) aggregator modul, az tud rss csatornákat olvasni. az egyes elemek azonban itt nem node -ok, ezért nem lehet hozzászólni, címlapra tenni, kiemeltté tenni ilyesmi.

létezik egy feedAPI nevű modul is, azzal lehet olyat csinálni, hogy a csatorna és akár a csatornaelemek is node -ok legyenek, ez a modul próbálgatja most itt a .hu -n a szárnyait.

http://www.google.com/search?q=drupal+aggregator&sourceid=navclient-ff&i...

http://www.google.com/search?q=drupal+feed+aggregator&sourceid=navclient...

0
0

-
clear: both;

zoliky képe

Igen tudom, hogy van egy core modul de sajnos elege buta! Ha jol olvastam a drupal 7-bol is kiszedik es valami jobbat fejlesztenek.

Egyebkent a feedAPI RSS olvaso is vagy csak a nodekat hoza letre? Mert ha tud olvasni is akkor valoszinuleg nincs is szuksegem a core modulra.

0
0
aboros képe

a core aggregatort a feedAPI kiváltja teljesen. úgy is tud hírcsatornát olvasni, hogy node -osítja a csatornában lévő elemeket, meg úgy is tud, hogy nem. (mint az aggregator)
de miért nem próbálod ki inkább? ;)

0
0

-
clear: both;

thamas képe

OFF

Szvsz a weblabor blogmarkoknak semmi köze a feedekhez. Kézzel, személyesen lehet beküldeni linkeket. (Legalább is régen így volt.)

ON

0
0

Üdvözlettel:
Hajas Tamás