Sziasztok! A Drupal 8 main content régiójában a főoldalon szeretnék egy speciális layoutot kialakítani az elemeknek az egyik blockon belül, ami így nézne ki (piros keretben):
http://kepfeltoltes.hu/view/160324/block-layout_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Az első elem lenne kiemelve, a többi egyforma méretben rács szerűen helyezkedne el. A views gridjét próbáltam először átalakítani ehhez, nem sok sikerrel. A Panels illetve a Display Suite modul tűnik erre alkalmasnak, de egyiket sem ismerem mélyebben. Page layoutokig és content fieldek rakosgatásáig jutottam bennük. Így külön egy block layoutjának a szerkesztését nem találtam meg, persze lehet az orrom előtt volt végig.. Mi lenne a legegyszerűbb megoldás szerintetek?
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Egy pár sor CSS-sel az első
Egy pár sor CSS-sel az első elemet át tudnád formázni, hiszen pont ugyanazok az adatok jelennek meg minden dobozban, csak a kinézet a más.
Szóval egy egyedi sminkkel lehet hamarabb megvagy.
Lehet az lesz, de egy külön
Lehet az lesz, de egy külön image stílust kellene hozzárendelni az első elemhez nem? Mert egyébként alapból levágná a rendszer a többihez igazítva. Vagy az első legyen az alap image style, és cssben vágjam le a többi elem képét?
3 views blockkal meg egy kis
3 views blockkal meg egy kis css-el megoldottam, nem tudom miért 1 blockban gondolkodtam... kösz a css tippet midnenesetre, felesleges volt túlbonyolítanom.