Beküldte SIR VAMI - 2012. május 20. 16.31 twitter facebook linkedin A dupal 7.14-hez van már teljes magyar fordítás? Mert egy hete feltettem a 7.14-est és akkor még csak elég vérszegény magyarítás volt hozzá a magyar PO fájlban. Drupal verzió: 7.xFórum: Honosítás Hát az ott fenn a Drupal logo Permalink Beküldte Balogh Zoltán - 2012. május 22. 14.53 Hát az ott fenn a Drupal logo alatt nem is olyan vérszegény szerintem. 1 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges link Permalink Beküldte csakiistvan - 2012. május 22. 17.37 link 0 0 Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges HOGY kell Permalink Beküldte rolandka1920 - 2012. szeptember 17. 17.11 Üdv Segítség kéne, letöltöttem a magyarítást, de az istenért nem tudom magyará varázsolni, valaki írja le hogyan kell pls... Köszönöm 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Ezzel? Permalink Beküldte dj - 2012. szeptember 17. 17.27 http://drupal.hu/kezikonyv/drupal7-telepites 0 0 Üdv! Dudás József A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges ez Permalink Beküldte rolandka1920 - 2012. szeptember 17. 17.46 Köszönöm, átnyálazom, de már telepítve van a rendszer, pill, és megnézem. Nagyon köszönöm 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges sikerült Permalink Beküldte rolandka1920 - 2012. szeptember 17. 18.16 Sikerült! köszönöm szépen 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges még egy kis segítség Permalink Beküldte rolandka1920 - 2012. szeptember 17. 19.04 /sites/all/themes/marinelli/img/backgrounds/body.gif ez kép elérhetősége amiből összeáll a háttér, ftp-én nézem, de nem találom, mint ha nem is lenne fent, van valami tipped? 0 0 A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges Nyiss neki egy új kérdést. Permalink Beküldte dj - 2012. szeptember 17. 19.59 Nyiss neki egy új kérdést. 0 0 Üdv! Dudás József A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges
Hát az ott fenn a Drupal logo
Hát az ott fenn a Drupal logo alatt nem is olyan vérszegény szerintem.
link
link
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
HOGY kell
Üdv
Segítség kéne, letöltöttem a magyarítást, de az istenért nem tudom magyará varázsolni, valaki írja le hogyan kell pls...
Köszönöm
Ezzel?
http://drupal.hu/kezikonyv/drupal7-telepites
Üdv!
Dudás József
ez
Köszönöm, átnyálazom, de már telepítve van a rendszer, pill, és megnézem. Nagyon köszönöm
sikerült
Sikerült! köszönöm szépen
még egy kis segítség
/sites/all/themes/marinelli/img/backgrounds/body.gif
ez kép elérhetősége amiből összeáll a háttér, ftp-én nézem, de nem találom, mint ha nem is lenne fent, van valami tipped?
Nyiss neki egy új kérdést.
Nyiss neki egy új kérdést.
Üdv!
Dudás József