Tisztelt közösség!
Azért indítottam új témát, mert nem találtam olyan hozzászólást, ami tartalmazta volna, hogy milyen megoldás van drupal 7-nél, legyen egy jó wyswyg-es szerkesztő. A CK editort próbáltam felrakni telepítéssel és bemásolással FTP, de valamiért a nem működik. A ck-t hibásnak látja a drupal. Láttam egy Ftp bemásolós megoldást, de úgy meg nem látja semmi, hogy ott lenne.
Ezen kívül van egy BUeditor, de ez nagyon egyszerű és kezdetleges.
Van valami megoldás arra, hogy legyen Drupal 7 alatt eggy jó szerkesztő, mint a Tiny vagy CK, persze ingyenes verzióban,
Köszönet a válaszért!
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Igen
A Wyswyg nevű modult keresd. Ha erre keresel, a korábbi megoldások is jók lesznek, nem változott jelentőset a modul 7-es verziója.
Nagy Gusztáv
De mindegyiknél ezt írja :
De mindegyiknél ezt írja :
%archive fájl tartalmazza TinyMCE modult, de az nem működőképes a Drupal 7.x változatával.
továbbra is...
1. wysiwyg modul
2. aztán /sites/all/libraries-be bemásol tinymce könyvtár.
3. nyelveknél magyar letölt: bemásol hu.js-t /jscripts/tiny_mce/langs
a wysiwyg modul readme.txt-jében minden benne van - érdemes betartani a configuration részben leírtakat...
A példában is pont a tiny_mce van!
Ezt nem értem
Megpróbáltam, de valamiért még mindig a wysiwyg beállításoknál not installed a CK editor és a Tinymce is.
A tinymce-ből próbálkoztam a jquery-vel is, de semmi.
Telepítéssel egyik sem jó, de ha bemásolom a libraries könyvtárba úgysem látja.
Ha van valami ötletetek, írjátok meg légyszi.
Köszönöm!
Ezer és ezer honlapon működik
Ezer és ezer honlapon működik a modul. A hiba nálad lesz. Valamit még félreértesz a dokumentációból. Próbáld meg pontosan bemutatni, hogyan próbálod telepíteni. Pl. képernyőképekkel.
Nagy Gusztáv