Drupal 7 - nem megy a képfeltöltés

regina képe

Sziasztok! Van egy drupal7-es oldalam, és nem megy a képfeltöltés. A főoldalon még simán edit gombra kattintva le tudom cserélni a képeket, de pl. cikkbe már nem tudok beilleszteni.
CKEditorom van, és ha a kép ikonra kattintok, feljön a párbeszédablak, de a Böngészés a szerveren gombra kattintva már nem jön be semmi.
Próbálkoztam a megoldással, többek között telepítettem egy Insert modult, mert a nk-i fórumon azt írták, de még mindig nem megy.
Aztán itt megtaláltam ezt a fórumot, és volt egy olyan javaslat, hogy full html-ben kell megpróbálni, előtte kell az Upload modul. De ahogy néztem, a drupal7-ben már alapból van Upload modul beépítve (így gondolom, hogy attól, hogy ilyet nem látok a modulok között, azért van - bocsánat, kezdő vagyok és nő is). Na szóval próbáltam feltölteni full html-be e szerint:
http://drupal.hu/forum/sz%C3%B6veg-form%C3%A1z%C3%A1s-%C3%A9s-k%C3%A9pek..., de nem sikerült, pedig ellenőriztem az elérési útvonalat.
Amúgy az alábbi modulok vannak telepítve, ha ezt fontos tudni: CKeditor, Insert, IMCE.
Tudna valaki segíteni?
Nagyon köszönöm előre is.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
regina képe

Bocs, megoldva. Három órája szenvedek vele, és most sikerült rájönnöm, hogy Chrome-ban nem nyitja csak meg! Halál. :-)

0
0
sectus képe

Nem tudok feltölteni képet. Amikor rámegyek a "Böngészés a szerveren" gombra, kidob egy új ablakot, azzal hogy az oldal nem található.

A segítségeket előre is köszönöm.

0
0