Drupal 6.4 telepítése extra.hu-ra

vasko képe

Drupal 6.4-et szeretném telepíteni extrás tárhelyre de a következő hibaüzenetet kapom a nyelv kiválasztásánál:
Fatal error: Maximum execution time of 15 seconds exceeded in /nfs/extra/prepend/prepend.php(159) : system created function on line 16

Mi lehet a hiba oka?

Drupal verzió: 
pp képe

Sajnos az Extra ilyen és a többi ingyenes tárhellyel is lesznek ilyen problémáid. Javaslom gyakorlásnak tegyél fel egy tesztkörnyezetet, éles oldalnak meg válassz egy fizetős helyet.

pp

0
0
tótnorbi képe

Hali!

Nekem is állandóan előjönnek ilyen jellegű hibák, mivel extrás minden drupalos oldalam.. =D

Én a következővel oldottam meg ezt a fajta problémát;

A .htacces file-t vagy fel sem töltöm, vagy ha már fel van töltve akkor kitörlöm az ftp szerverről. Az is megoldás lehet, ha szövegszerkesztővel megnyitod a filet- és mindent kitörölsz belőle, aztán azt töltöd fel.

Fontos, hogy ne felülírd az eredeti file-t ami a tárhelyen van mert néha baromira nem írja felül, ezért előbb töröld ki ami fent van, aztán töltsd föl az újat.

Az is elő szokott jönni még, hogy a telepítés alatt meg után folyton ilyen piros hibaizéket dobál ki.. ilyenkor az van, hogy a sites/default/all/sites/blabla helyen keresi a sminkeket, de ilyen mappák nem léteznek..

Ilyenkor szépen meg kell nézni hogy milyen mappa-útvonalat ír ki a hibaüzenet, majd kézzel létrehozni az ominózus mappákat (egymásban) és akkor oda is bemásolni a themes mappát.. Szóval érted, hogy ha legközelebb is ezen a lehetetlen helyen keresi majd a sminkeket, akkor ott lesznek..

Tiszta röhej egyébként hogy ennyit kell barkácsolni hozzá, de legalább működik.. =)

0
0
nevergone képe

Az is elő szokott jönni még, hogy a telepítés alatt meg után folyton ilyen piros hibaizéket dobál ki.. ilyenkor az van, hogy a sites/default/all/sites/blabla helyen keresi a sminkeket, de ilyen mappák nem léteznek..

Ilyenkor szépen meg kell nézni hogy milyen mappa-útvonalat ír ki a hibaüzenet, majd kézzel létrehozni az ominózus mappákat (egymásban) és akkor oda is bemásolni a themes mappát.. Szóval érted, hogy ha legközelebb is ezen a lehetetlen helyen keresi majd a sminkeket, akkor ott lesznek.

Szerintem te a sites/default/all/themes/blabla könyvtárra gondolsz, és ez egyáltalán nem "lehetetlen" hely, a Drupal 5 óta általában ez a felhasználó által megadott sminkek helye, és nem a webroot -ban lévő "themes" alkönyvtár.

0
0
tótnorbi képe

Nem, az olyan útvonalnevekre gondolok hogy pl:

"sites/all/sites/all/sites/themes"

De ez kb oldalanként változik, hogy mit szokott "kitalálni"

Nem tudom mitől van, de össze vissza van minden extrán, mióta kijött a drupal 6. (pl views-et már nem is lehet rajta használni sajnos mert levitték a memórialimitet 16 MB-ra)

=)

0
0
buksi722 képe

Sziasztok...hasonló problémákat már olvastam de egyértelmű választ nem kaptam, Az a problémám h feltöltöm a wwwroot mappába a drupalt a .htaccess file nélkül és az oldalam beírásakor a címsorban a link erre vált:"http://www.extra.hu/error/500"

Ez az amit nemtudok most h miért van! Nagyon megköszönném ha segítenétek! Msn-en még jobb lenne ha feltudna venni vki és segítene egy két krdésben... msn címem: [email protected]

Előre is köszönöm a helpet!!!

0
0

buksi

nevergone képe

Szia!

Indíts új témát a kérdésednek, benne részletesen kifejtve a kérdésedet, hogy milyen verziójú Drupallal próbálkozol, milyen hibát tapasztaltál, stb.
A kérdéseidet pedig itt tedd fel, ha nem találsz rájuk választ az eddigi fórumtémák között, szívesen segítünk neked itt, és az a későbbiekben másoknak is sokat segíthet. Ezért sem tartom jó ötletnek ezt az MSN -es "mizériát.

0
0
dióhéj képe

hát...úgy tudom telepíteni is kell :-)

0
0