Drupal 6.16 vs. Siteground tárhely

eszes képe

Tisztelt Fórumozók!

Arra gondoltam, hogy migrálok egy oldalt Wordpress-ről Drupal-ra (ebből is a v6.16-ra), azonban problémába ütköztem:

A Sitegroundon elérhető cPanel segítségével létrehoztam egy tesztelésre szánt adatbázist (mind mysql, mind postgre szerverrel próbáltam), hozzá egy felhasználót, a kettőt "összerendeltem", majd hozzálátva a telepítéshez eljutottam az 'Adatbázis beállítás' c. játékhoz, itt azonban megáll a tudomány. Akár a mysql, akár a postgre szerveren szeretném létrehozni a táblákat, a 'Beállítások mentése' gomb megnyomása után visszakerülök ugyanarra az oldalra (az adatbázis beállításához), hibaüzenet egy szál se. Ha szándékosan elrontok egy adatot, akkor ugyanez történik, csak ott legalább kiírja, hogy nem tud csatlakozni, mert rossz valamelyik megadott információ.

Adatbázis-név, felh. név, jelszó 100% jól van megadva, a szerver a localhoston fut a Siteground szerint (Wordpress és Joomla! működik is rajta). Próbáltam a portot és táblaelőtagot is megadni, hátha a default-ként üresen hagyandó mezők jelentenek gondot, de nem.

Mi lehet a probléma? És mi lehet az orvosság rá?

Drupal verzió: 
eszes képe

Utólag gondoltam arra is, hogy a magyar nyelvi fájlból hiányzik valamilyen string, és azért nem közöl velem semmit sem a telepítő, de angol nyelvvel is ugyanezt produkálja.

update: Most láttam, hogy létezik 6.19-es verzió is, letöltöttem, hátha javítanak benne olyan dolgot, ami érinti ezt az ügyet, de azzal is fennáll a probléma

0
0

-----
Debian testing | Acer Aspire 3104 | eszes.info | Dropbox regisztráció

csg képe

0
0

--
Csonka Gergely
http://cheppers.com

eszes képe

Oh, örök hála. Mostmár megy

0
0

-----
Debian testing | Acer Aspire 3104 | eszes.info | Dropbox regisztráció