Hi!
CSS-ből a menüpontokhoz ikonokat rendeltem. Ehhez a theme-nek keszitettem egy template.php-t (nem volt a pushbutton-nak):
<?php function phptemplate_menu_item($link, $has_children, $menu = '', $in_active_trail = FALSE, $extra_class = NULL) { $class = ($menu ? 'expanded' : ($has_children ? 'collapsed' : 'leaf')); if (!empty($extra_class)) { $class .= ' '. $extra_class; } if ($in_active_trail) { $class .= ' active-trail'; } $id = 'item-'. strtolower(str_replace(' ', '_',strip_tags($link))); return '<li class="'. $class . '" id="'. $id . '">'. $link . $menu ."</li>\n"; } ?>
Szépen működött is, de a 6.12-ben nem jelennek meg az ikonok, mivel a fenti kód nem adja vissza a menu ID-t. :(
Mi változott a 6.12-ben?
G.
Drupal verzió:
Fórum:
Nem értem.
Nem értem, mert kipróbáltam, és nekem működik. Minden menü link kap egy egyedi id-t. Mondjuk én az ékezetes betűket is lecserélném az id-k nevében, de ez már részletkérdés.
Mi a probléma? Nem ezt akartad? Smink regisztrációs tárat ürítetted?
Smink regisztrációs tár
Smink regisztrációs tár ürítve az Adminisztráció/Sminkek "Beállítások mentése" gombbal.
Most jó, köszi! :)
G.
Szuper!
Akkor ez volt a baj! Csak egy tipp: ha fel van telepítve az Admin Menu (ha nincs, akkor legyen! :)), akkor ha a bal felső sarokban lévő favikonra húzod az egeret, ott is megteheted ugyanezt.