Domain access xmlsitemap modul

Prancz Ádám képe

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata arra vonatkozólag, hogy a xmlsitemap modult hogyan lehet működésre bírni a domain access modullal?
Sajnos csak az egyik domain-t lehet legenerálni vele, mindig annak csinálja meg amire éppen lefuttatom. A többi domain alatt pedig nem elérhető. Nézegettem hozzá megoldásokat meg találtam egy külön modult is, de nem sikerült vele sem megoldani.
Van olyan akinek sikerült?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
aboros képe

http://drupal.org/project/domain_xmlsitemap
mi a hibajelenseg, mi nem megy?

0
0

-
clear: both;

Prancz Ádám képe

Nincs effektíve hibaüzenet, mondjuk ad egy ilyen warningot, amit nem tudok nagyon hova tenni, de nem hiszem, hogy emiatt nem menne.

user warning: Unknown column 'context_hash' in 'field list' query: UPDATE xmlsitemap_sitemap SET context_hash = 'a804368a8cb6a80ed5e0c22bb638144d', context = 'a:1:{s:8:\"language\";s:2:\"hu\";}', updated = 1296123646, links = 80, chunks = 1 WHERE smid = 0 in /var/www/westag.hu/includes/common.inc on line 3538.

Konkrétan a hiba az, hogy megvan a sitemap.xml mind a két domain alatt, de a tartalma mindig ugyan az és annak függvényében változik, hogy éppen melyik domain alól futtattam le.
Magyarul, ha az egyik domain (domain1) alól generálom a sitemapet akkor a domain1 lesz a másik (domain2) alatti sitemapban is.

File rendszer szinten is csak 1 sitemap.xml jelenik meg.

Az xml sitemap verziója 2.0 béta 1.

Kipróbálom majd egy másik domain accessos projekt alatt is, mivel ez volt az első projekt ahol kísérleteztem ezzel és lehet, hogy adatbázis szinten van valami elrontva.

Az xml sitemappos táblákat meg kell osztani hozzá? Mert mindkét módon ugyan az volt a hiba, így most kiszedtem a megosztást!

0
0
Prancz Ádám képe

Na végre volt egy kis időm berugdosni. A baj az volt, hogy a sok telepítgetés meghülyítette (?) vagy nem tudom...

Leszedtem szépen az összes xmlsitemap modult beleértve a domain-os extra modult hozzá, újra telepítettem őket és így már szépen megy minden!

0
0