Dinamikus sminkek

taxMagic képe

Maximális tisztelem a Társaságnak!

Új fiú vagyok errefele és a Drupal rendszerrel is mostanság ismerkedem, úgyhogy könnyen lehet, triviális badarságokat kérdezek - ezért előre is elnézést kérek, főleg, hogy eddig is rendkívül hasznos volt az oldal és maga rendszer is elsőrangú, igen kifinomult beállítási lehetőségekre sikerült rálelni.

Nos, egy olyan jogi-adózási információs oldalt készítek, ami támogatja a többmonitoros felhasználást is, ezért az éppen használt sminket meg kell fordítania - balra, vagy jobbra teszi menüt, vagy éppen el is tünteti, ahogy szükséges, ezt a részét sikerült megoldani a Garland és a Zen sminkben is.

Akad azonban egy probléma... Mivel a színek is hordoznak bizonyos információkat - a számolótáblákban lévő összegekre vonatkozó anyagi- és eljárásjogi információkat eltérő színekkel jelzi -, ezért a felhasználóknak meglehetősen nagy szabadsága van ezen színek egyéni definiálására.

Azt szeretném megoldani, hogy a felhasználó által definiált színkészletet tárolni lehessen, vagyis amikor belép: kapjon egy saját stíluslapot, amit a felhasználó nevéhez, vagy regisztrációs számához lehet kapcsolni az adatbázisban.

Akad-e ilyesmire kész megoldás, például egy modul, amivel még nem találkoztam, vagy más ötlet, javaslat, ilyesmi...

Minden segítséget előre is köszönök!

Maradtam 10telettel, mint fenn..

Drupal verzió: 
Fórum: