ddblock beüzemelés 7x alatt

bellabici képe

Sziasztok,

segítségét szeretném kérni annak aki 7x alatt használ ddblock modult.

A témához kapcsolódó tutorial videok számomra részben követhetetlenek és nemcsak a minőség miatt. http://ddblock.myalbums.biz/node/1973
Visszaolvastam és viszonylag kevés hozzászólás volt ebben a témában, nem találtam a beüzemelésre megoldást.

A tartalmak igazából megjelennek, meg úgy gondolom értem a logikáját is a modulnak, a gondom az, hogy a telepített megjelenítő nem jön fel. A bemutató videok 6x alattiak, ott css-ben is matattak a megjelenítő telepítésével kapcsolatban, én annyit szűrtem le, hogy a 7-es alatt elég a kitömörített custom mappát bemásolni a smink mappájába. Amikor szerkesztem a ddblock-ot fel is ajánlja a megjelenítőket, csak nem jelenik meg az oldalon.

Összefoglalnám a modul általam leszűrt lényegét és ha rosszul gondolok valamit kérlek javítsatok ki.

1.) célszerű létrehozni speciális tartalomtípusokat, amely mezői tartalmaznak képaláírást is, valamint body és image tartalmakat is
2.) a ddblock instance keretében felveszek blokk tartalmakat, amelynél kiválasztom a megjelenítőt és egyéb beállítások keretében hozzárendelem, hogy az adott blokktartalom milyen tartalomtípust jelenítsen meg
3.) az egész ddblock-ot elhelyezem valahol a blokkrendszerben

Köszönöm a segítséget!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
bellabici képe

a beállítás slideshow layout alatt felhozza a sminkbe custom mappába bemásolt megjelenítőket, de a leírásban ez szerepel és igazából ezt nem tudom mire vélni:

"Available slideshow themes are automatically detected form the folder custom/modules/ddblock.
A slideshow themes can only contain letters and numbers, no underscores and hyphens, etc.
The .tpl.php file used will become:ddblock-cycle-block-content--[THEMENAME].tpl.php"

Köszi

0
0
bellabici képe

időközben rájöttem mindenre az induláshoz. a custom mappában lévő php fájlt kellett a téma nevével kiegészíteni az elnevezésben és működik szépen.

Egyenlőre, ami kérdés volt az megoldódott.

0
0