dátum mező értékének megjelenítése foglalásnál

freeq képe

Sziasztok!

Szeretném kérni a segítségeteket. Egy időpont foglalót szeretnék létrehozni. A szabad időpontok xls ben érkeznek, ezeket exportálom csv be. Létrehoztam egy tartalom típust, ez egy date mezőt tartalmaz, valamint egy foglalás mezőt, amit a https://drupal.org/project/registration modul "működtet". A feeds segítségével beimportálom a csv-t ez időpontonként legenerál egy node-ot az adott dátummal. Az így kapott tartalmakat, views+calendar segítségével jelenítem meg. Amikor az adott időponthoz tartozó "foglalom" ra rákattint a felhasználó, megjelenik egy űrlap, amin bekér pluszba pár adatot, majd menti a foglalást. Az így kapott jelentkezéseket views al listázom. Abban kellene a segítség, hogy miképpen lehet azt megoldani, hogy az űrlap tartalmazza azt az időpontot amelyiknél rákattint a foglalásra?

Előre is köszönöm a segítséget

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Geva képe

Értelmezésem szerint annak a mezőnek a tartalmát kellene átadnod a - minden eseménynél ugyanazon - megjelenő webformmal készített űrlapnak, amelyik mezővel a calendar-hoz kapcsolódik. (a dátum nélkül nem értelmezhető a foglalás, az űrlap eredménylistájában)

egy mo.: az űrlapnál tudsz olyan text mezőt definiálni, amely az űrlap url-ből veszi az értékét, jelen esetben a dátum mező tartalmát.
%get[kulcs] - A vezérjeleket http://example.com/my-form?foo=bar formátumban létrehozott webcímekben is meg lehet adni. A példa alapján a %get[foo] vezérjel értéke "bar" lesz.

...ehhez persze fel is kellene tenni a hívásnál a linkbe a dátumot,
Kérdés, hogy a foglalom linkkel - hogyan tudod ezt az értéket odatenni, illetve elég-e ha a dátum szövegként kerül az űrlapra.
A registration modul readme-t-t olvasva, van konfiguráció lehetősége, itt nézz körül először, utána a nézetek körül, hiszen a calendar oldalai views-l készülnek.

ha linket tudnál megadni, könnyebb lenne segíteni
érdekelne sikerült-e, ezért kérlek, jelezz vissza róla, köszönöm.

0
0
freeq képe

Köszönöm szépen, pici utánaolvasás szükséges részemről,Neked hála tudom legalább, hogy merre induljak :) Amint sikerül jelzem!:)

0
0