date modul gondok

antiati képe

Hello!

A segítségeteket szeretném kérni a következőben:
egy drupal oldalt tartok karban nem olyan rég óta. Azthiszem elkövettem egy hibát, az adatbázisból kitöröltem két date_* táblát(date_format és mégegy azthiszem).
Remélem ezek mindenhol mindenkinek ugyanazok, ezért szeretném kérni, hogy ha valaki ki tudná nekem exportálni, akkor küldje el nekem sql v bármilyen importálható formában.
Ha a date modul fel van töltve a tárhelyre, akkor az update.php-re állandóan hibát jelez azóta. Sőt, a webhely építés/modulok menübe sem enged be, ha ez a modul fennvan. Ha letörlöm, akkor megy minden simán, update is végigfut normálisan, minden ok.

Várom a válaszokat.
köszönöm.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
hosszu.kalman képe

Szerintem az adatbázisban kapcsold ki a date modult, utána lépj be a modulokhoz az admin felületen, ott kattints az uninstall fülre, és távolítsd el a date modulokat. Ez törli az adatbázisból a date modul által létrehozott dolgokat. Hibát fog dobni, mert nem talál majd bizonyos táblákat, de ha újra installálod akkor létre fogja hozni neked újra az összeset.

Én elsőre ezt csinálnám.

0
0
antiati képe

Hello!

Köszönöm a próbálkozást, de sajna így sem megy. Leszedtem az eltávolítás menüből, szerverről, update, visszaraktam, bepipálgattam, update, és ismét nem enged be a modulok menüpontba. Ha leszedem a szerverről a sites/all/modules/date könyvtárat, megy ismét, beenged....

0
0
hosszu.kalman képe

Akkor próbáld meg azt, hogy törlöd az adatbázisból az összes táblát amit létrehozott, aztán törlöd a system tábla megfelelő sorát. Ezután bemész a modulokhoz az admin felületen és installálod.

Lehet amúgy én értem félre a problémát.

0
0
antiati képe

Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem sikerült helyreráznom. Mindent kikapcsoltam, ami a date-re épült, aztán be a date-et, aztán a többit is. Így azthiszem megy minden.

Köszönöm a segítséget!!

0
0