Sziasztok!
Nézegetem a theme függvényeket, de ezt nem találtam meg.
function add_div_around($text, $element, $class="") { if ($class) { $class = ' class="' . $class . '"'; } $open = '<' . $element . $class . '>'; $close = '</' . $element . '>'; return $open . $text . $close; }
Biztos van ilyen. Tudja valaki?
Drupal verzió:
Fórum:
... és így hívnám
Hol kerested? És miből
Hol kerested? És miből gondolod hogy van ilyen?
Mert szerintem az alaprendszerben nincs :)
...mit tudok: http://web.termuves.hu
Lehet hogy nincs ilyen függvény
a form api-ban van ilyesmi:
Emiatt gondoltam, hogy a theme függvények között is van valami hasonló.
szerintem ilyenre valami
szerintem ilyenre valami rendes modulban, hook_theme()-ben definiált theme_ függvényt kéne létrehozni (kérdésedre válaszolva én nem tudok konkrétan ilyet létrehozó generikus függvényről a core-ban, de attól még simán lehet, hogy van), és akkor felülbírálható is lenne a különböző sminkekben, meg máshol is fel tudnád használni, adna egyfajta rugalmasságot.
Annak viszont őszintén szólva én nem látom sok értelmét, hogy a függvény nevében benne van, hogy add_div_around, és akkor egy tök általános HTML-struktúrát is az elem köré pakolhatsz :)) Úgy értem, ha nem 'div' stringet adsz át második paraméterként, hanem mondjuk 'blockquote'-ot.
Lehet, hogy a 'wrap' szó kifejezőbb lenne.
Amúgy nehogy kötekedésnek vedd, csak tanács akar lenni, remélem annak is látszik. :)
Ja, és ha hook_theme-ben definiálnád, akkor ilyesmi lenne mondjuk
function theme_wrap_around_element(.......)
így lehetne hívni:
echo theme('wrap_around_element', .....)
mi köré akarod rakni?
annak a preprocessébe csináld. vagy gomb ez vagy más űrlapelem?
-
clear: both;
Display suite hook-ban
új field-et definiáltam, és a definiált field értékének adtam
ilyen egymásba ágyazott div-ekből álló szerkezetet (az összerakáshoz háromszor hívtam a fenti függvényt):
Szóval egyszerűbbnek tűnt a hook-ban összerakni a html-t, ezért kerestem theme függvényt.