Nehezen szántam rá magam, de végül elkezdtem áttelepíteni a D6 alapú webáruházat egy új szerverre, ahol már php7 fut. A kezdeti csődök után megtaláltam a php7-re portolt D6 verziót, ami néhány hibától eltekintve probléma mentesen működik, viszont az image-cachenél valami nem kerek, bizonyos kép méretek egyáltalán nem jelennek meg, akár mit csinálok.
A modul beállításai jók, nem ír ki hibát.
Az elérési út jó, a kategória képek (ezek kicsik) megjelennek rendesen. (ez még régi, saját kód a template-ban) viszont a node.tpl-ben vizsgálva a node tartalmát, teljesen hiányzik a képadatok tartalmazó array. Ilyennek kellene lennie:
), 'field_image_cache' => array ( 0 => array ( 'fid' => '5998', 'uid' => '2', 'filename' => 'gerland-cierna-1x1k.png', 'filepath' => 'sites/default/files/butor-fotok/gerland-cierna-1x1k_0.png', 'filemime' => 'image/png', 'filesize' => '536813', 'status' => '1', 'timestamp' => '1593852973', 'list' => '1', 'data' => array ( 'description' => '', 'alt' => 'A bútor fényképe, fotója', 'title' => 'A bútor fényképe', ), ), ),
és ehelyett ennyi van csak:
Van esetleg valakinek tippje, hogy hol keressem a hibát? Valami egyéb ötlet (nem, nem akarom frissíteni újabb verzióra, túl sok fejlesztés van benne :-( )
Köszönöm előre is a segítő szándékú hozzászólásokat!