Csoportos üzenet-hírlevélküldés

Brandon képe

Üdvözöllek titeket!
Csoportos üzeneteket, illetve hírleveleket szeretnék küldeni egy olyan oldalról, ahol nincsenek regisztrált tagok. Tehát a regisztráció ki van kapcsolva, de más oldalakról van a téma iránt érdeklődő regisztrált felhasználóktól jó néhány címem. Kérdésem az lenne, hogy létezik-e olyan modul, amelynek segítségével a külső címeket felvehetem és üzeneteket küldhetek nekik? Az is jó lenne, ha legalább két-három csoportot hozhatnák létre. (ha van hozzá magyar fordítás, az csak jó) Ha van ilyen modul, akkor hol találok hozzá magyar nyelvű leírást?
Köszönöm a választ!

Drupal verzió: 
aksza képe

Ha megvannak a mail címek akkor simlenews-ban te is írhatsz fel címeket, akár vesszővel elválasztva vannak meg, akár egymás alatt (pld. egy excel táblában) Tehát nem szükséges, hogy regisztrálva legyenek a címek, vagy ők maguk feliratkozzanak. Rakd fel a modult és akkor látod, hogy miről beszélek. Most írták a planetben, hogy a simlenews modul fordítása fullos.

Az utolsó mondatodra: Több hírlevelet is létrehozhatsz, ezekre más-más e-mail címeket adhatsz meg, így csoportosíthatod, hogy melyik hírlevelet ki kapja meg.

0
0
Brandon képe

Nagyon köszönöm a válaszod és a segítséged! Letöltöm, és ki is próbálom. Üdvözlettel
Brandon

0
0
Brandon képe

Sajnos a modult nem tudom használni, mert bekapcsolásakor kiüti az adatbázist: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 300187 bytes) in /var/www/users/wwwroot/wwwroot/drupal/includes/database.mysqli.inc on line 310, illetve erre a modulra(vagy mire) panaszkodik: The jQuery UI plugin is missing. Download and extract it to your jquery_ui module directory. (Jelenleg használatban: jQuery UI Not found)
Ezt le is töltöttem és fel is másoltam a modules könytárba, de nem oldotta meg a problémát.
Nincs más hasonló modul, amely ezt a funkciót el tudná látni?

0
0
aksza képe

Kevés a php memória a szerveren, ebben a szolgáltató tud segíteni. A másik hiba a jQuery telepítési problémáira utal.

0
0
Brandon képe

A szolgáltatót megkérem, hogy emelje meg a php memória méretét. Van más modul amelyik tudja ezeket a funkciókat? Köszönöm a választ!

0
0
szantog képe

Fejlesztés során ha egy problémát nem megoldani akarsz, hanem megkerülni, az rendszerint még több problémát fog okozni.

Emlékezeteim szerint a jquery_uinak semmi köze nincs a simplenewshoz, ellenben itt van róla elég részletes stepbystep: http://drupalcode.org/viewvc/drupal/contributions/modules/jquery_ui/READ...

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Brandon képe

Sajnos a szolgáltató nem hajlandó megemelni a memória méretét: "A tárhelyen a maximálisan használható memória méret 64MB. A program, amit Ön szeretett volna futtatni az 67MB, ezért nem tudta telepíteni.Sajnos nem áll módunkban a memória limiten állítani.
Azt javasoljuk, hogy keressen olyan kiegészítőket a szoftveréhez, mely ebbe a memórialimitbe belefér."
Sajnos ez van. Ha tudnátok a problémámra megoldást azt megköszönném. Üdv. Brandon

0
0
szantog képe

Szolgáltatóváltás
Ahol 64M memóriánál nem hajlandók többet adni, ott más szarság is lehet. 64M-val egy minimál blogot éppen lehet futtatni, többet nem.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Brandon képe

Extra.hu ....ez van. Létezik szeintetek olyan modul ami elmegy 64 Megán is és megoldja a fent ismertetett problémát?

0
0
Brandon képe

A problémát továbbra sem tudtam megoldani. Senkinek sincs ötlete?

0
0
aksza képe

Szerintem dotrollnál más gondok is vannak a memórián kívül. Nem tudom milyen modulok vannak fent, de cck, views, simlenews-nak el kellene futni ennyin is. Náluk már komoly gondok voltak akkor is amikor ingyenesek voltak, nem egyszer alapvető szerver konfig problémák, amik gondolom a fizetős rendszerre is öröklődtek, tehát a legjobb tanács amit írtak már itt többen is: költözés. Írj pm-et, évi 7-8000 forintért tudok ajánlani olyan helyet (tőlem független, mielőtt valaki nekem esik) ahol a drupal nagyon jól fut. 128 MB php memória, választható php verzió, 500 MB tárhely, nagyon jól használható admin felület.

0
0
Brandon képe

Köszönöm. Még átgondolom. Üdv.Barndon

0
0