Csak bejelentkezett felhasználók láthatják a tartalmat ?

kert2001 képe

Valoszinu, hogy "ugyetlenul" telepitettuk a programot, de csak ugy tudjuk lathatova tenni a tartalmat a NEM BEJELENTKEZETT olvasok szamara, ha a NODE modulban a "tartalmak adminisztracioja" pontot engedelyezzuk !
Ekkor viszont barki belenyulhat es bekuldhet barmit ....
-- ?? Mit es hogy lehetne beallitani ugy, hogy barki lassa bejelentkezes nelkul is a tartalmat ?

Hojtsy Gábor képe

Valamilyen extrát telepítettetek? Különben a 'tartalmak elérése' jogosultág pontosan elegendő kell legyen ahhoz, hogy a tartalmakat lássák a felhasználók.

0
0
kert2001 képe

Csak az alapcsomagot telepitettuk -- a 4.5.1 verziot.
+ a magyar nyelvi reszt -- az mukodik rendesen.

0
0
kuller képe

Tehát a nodeperm_role és a nodeperm_taxonomy modult telepítettem, és használtam is egy ideig. Most már nincs rá szükség így kikapcsoltam őket, de az eddig felvitt tartalmak a régi módon működnek, tehát nem láthatja őket mindenki. Mivel csak regisztrált felhasználókat vagy csoportokat lehet a tartalmakhozhoz, taxonomia termekhez rendelni, így az anonymus userek semmit sem látnak.
Ez annak a következménye, hogy a nodeperm_role, nodeperm_taxonomy sőt a nodeperm_user -modulban sincs "mindenki láthatja" kapcsoló. A nodeperm_taxonomy- ban ki lehet jeleölni az összes csoportot, de nagyon zavaró mert egy új csoport vagy felhasználó felvitele esetén végig kell nyálazni az eddig felvitt tartalmakat is engedélyezés szempontjából.
Ennek orvoslására kitöröltem a node_access tábla tartalmát, de semmi sem változott.

0
0
Hojtsy Gábor képe

Ha nem kell semmiféle korábban beállított tartalom szintű jogosultság, akkor a node_access tartalmát vissza kell állítani az eredeti állapotra, és nem kitörölni. Ez a tábla egy alaptelepítésben nem üres.

0
0
kuller képe

Visszaállítottam és tökéletesen működik. (Nem gondoltam, hogy alapból nem üres.)

0
0