Create new acount után az oldal nem található

Anonymous képe

Hello!
Nekiálltam Drupal 4.7.4-et feltenni beállítgattam kézikönyv alapján a setting-php-t meg is jelent az első oldal rámentem h Create New Acount erre jött egy oldal 404-es Az oldal nem taláhatő hibával. Olvastam a fórumot de nem jöttem rá a hibára.
A segítséget előr is nagyon köszönöm!

aries képe

Mi az URL, amelyik a regisztrációhoz visz? Mit adtál meg $base_url -nek ?

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Anonymous képe

Ezt irtam oda:
$base_url = 'http://oldalam.tárhley.hu';
a kézikönyv alapján sztem ezt kell ideirni ha az oldalam címe ez: oldalam.tárhely.hu
Köszi a segítséget előre is

0
0
aries képe

Ok, de mi az URL, ami a regisztrációhoz visz? Mi jelenik meg, ha a Create New Acount fölé viszed az egeret?

Aries
http://aries.mindworks.hu

0
0
Anonymous képe

Üdv!
ez az a link ami a reghez visz: http://users.atw.hu/?q=user/register

Lenne még egy kérdésem az AllowOverride -ot h tudom allra rakni? mert nézegettem de még azaz ami nincs meg, de remélem nem aza problémája.

0
0
Hojtsy Gábor képe

A users.atw.hu címen nincs semmi.

0
0
Anonymous képe

Hol kell átirni h ne az user.atw.hu-t akaraj betölteni hanem az példánál maradva oldalam.atw.hu-t ha az kell egyáltalán neki?
A settings.php-t akézikönyv alapján módosítottam de lehet h vmit nem jol átnézem az este folyamán még egyszer, de hol lehet még ezt módosítani h johelyre linkeljen?

0
0
Hojtsy Gábor képe

Anélkül, hogy tudnánk, hogy mit állítottál be, és hogy szeretnéd, hova mutasson, nehéz válaszolni. A célt sem ismerjük, és a kiindulást sem. Most az utat hogyan mutassuk meg?

0
0
Anonymous képe

Köszönöm a segítséget mert rávezetett a megoldásra ami abbam merül ki h nem mindegy milyen formában adom meg a base url-t, eddig így adtam meg: $base_url = 'http://oldalam.atw.hu/ DE az atw más módon kezeli az oldalak és így kell helyesen megadni: $base_url = 'http://users.atw.hu/oldalam

az "oldalam" csak a példa kedvéért van a tényleges cím más.
Nagyon kösöznöm asegítséget, bár felmerült a következő probléma mégpedig az h nem tudom a .htaccess fájlt felrakni mert sztem a server szűri és nem engedi felrakni mit lehet ez ellen tenni?

0
0
Hojtsy Gábor képe

Másik tárhelyre lehet menni, az ingyenesek nem hagyják feltölteni. Különben nem tudsz tenni semmit. De ez egy másik kérdés, nem itt kellene megvitatni.

0
0