Content Profile és CCK

tiburi képe

Sziasztok!

Egy oldalamhoz kicsit bonyolultabb user profil oldalra volt(van) szükségem, ezért feltelepítettem a Content Profile modult. Az egyedi user értékek beállíthatósága érdekében CCK-val létrhoztam a szükséges mezőket.

Beállítottam a modult:

"Ennek a tartalomtípusnak a használata, mint felhasználói tartalomprofil" be van állítva.
A "Használat regisztráció során" be van állítva.
"Egy hivatkozás megjelenítése a tartalomprofil készítés oldalra, ha nincs még beküldött profil." funkciót választottam ki.
A jogosultságoknál beállítottam, hogy bárki létrehozhat ilyen tartalmat.
Van content_permissions modulom, ahol a profil CCK field-ek szerkeszthetősége engedélyezve van.

A probléma, hogy regisztrációnál csak az alapértelmezett (cím és szöveg) jön be és a CCK mezők nem jelennek meg. Ha regisztráció megtörtént a CCK nezők továbbra sem szerkeszthetők és a profil oldalon sem jelnnek meg.

Nem értem a bajt, van valakinek ötlete?
Köszönöm!

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
tiburi képe

Közben meg is lett a megoldás.
A content_permissions volt a megoldás. A profil oldali fieldeket az anonymus userek számára is elérhetővé kell tenni. Mondjuk logikus csak kicsit szokatlan megoldás.

0
0
szantog képe

Dobjad ki a content_permissionst, és tedd fel helyette ezt: field_permissions Egyrész nem lesz akkor kupi a permission oldalon, másrészt elkerülhető vele, hogy minden újonnan létrehozott cck mezőnél még a jogosultságokkal is küzdeni kelljen, és csak azt a mezőt lehet jogosultságszabályozni, amit tényleg szükséges.

0
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.