conditional fields alapján role

gülüke képe

Sziasztok!

Adott egy regisztrációs felület, ahol van egy conditional field-em, ami alapján gyakorlatilag három különböző típusú felhasználót akarok létrehozni (content profile-lal van az egész kialakítva). Mindent beállítottam megfelelően, mezőket, kondíciókat, öröm van. Viszont a condifional field alapján akarok kiosztani jogosultságot. Próbáltam a rules-szal, csak ott nem találtam megfelelő rulet, ami ezt tenné. Lehet rossz irányba keresgélek, a conditional field-et szeretném meghagyni, a további lépések érdekelnek, hogy lehet ilyet kivitelezni, leginkább egy irány kellene :)

Köszönöm, üdv gülüke.

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Nagy Gusztáv képe

Én nem szívesen bíznám a látogatóra, hogy a saját jogosultságait kiossza. Én a csoporthoz rendelést biztos, hogy emberi lépéssel oldanám meg, egy szükséges ellenőrzés keretében.

0
0

Nagy Gusztáv

gülüke képe

pont ezt az emberi lépést akarnám valahogy automatizálni. persze a látogatónak nagyon nem kellene, hogy állítgassa a csoportokat :) épp erre akarom a conditional fieldben való választását használni, gyakorlatilag más adatok is kellenek a különböző típusú regisztrációknál, a regisztráció folyamatában pedig lekezelni, hogy a mező alapján melyik csoportba kerüljön... hajlok arra, hogy egy triggert kéne írni a dologra...

0
0
aboros képe