commerce product display+

makgab képe

Üdv!

A D7 commerce nagyon tetszik. A taxonomy_display és views modullal szépen lehet katalógust létrehozni.
A termékek megjelenítését szeretném finomítani, hogy a katalógusban rákattint a user egy termékre, akkor egy szép "adatlap" jelenjen meg az adott termékről.
Korábban volt egy "Product display" tartalomtípus, most nálam nincs ilyen. Ez meg is szűnt v. csak nálam nem jelenik meg?
Mivel érdemes a termékeket megjeleníteni? Olvasgattam a fórumtémákat és a commerce_product_display_manager találtam, mint egy lehetőséget. Ezzel érdemes?

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
makgab képe

Hát ez sajnos még nem működik rendesen. :(
Termék szerkesztése esetén:

PDOException: SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds
to your MySQL server version for the right syntax to use near ')' at
line 2: SELECT fci.bundle AS bundle, nt.name AS name FROM
{field_config_instance} fci INNER JOIN {node_type} nt ON nt.type = fci.bundle WHERE ();
Array ( ) _commerce_pdm_get_product_display_types() függvényben
(/var/www/virtual/htdocs/sites/all/modules
/commerce_product_display_manager/commerce_pdm.module 539 sor).

0
0
pityu73 képe

A "Product display"-t te hozod létre és hivatkozás mezőként hozzá kapcsolod a terméket. A commerce_product_display_manager-el meg ezt vezérelheted.

0
0
makgab képe

Úgy emlékeztem, hogy a "Product display" létrejött. De akkor rosszul emlékeztem.
A "commerce_product_display_manager" hibás az új commerce-el? Vagy csak nálam van valami?

0
0
pityu73 képe

Ha nincs ProductDispay-ed akkor mit akarsz manager-ni?

0
0
makgab képe

Létrehoztam egy "Product Display" tartalomtípust, feltettem a "commerce_product_display_manager" modult.
Az admin/commerce/products menüben nincs "Display Manager" fül. De van a termékeknél egy "Referenced By" rész:

Changes made here are only temporary, just must save the product for these changes to take effect.

Cím	        Tartalomazonosító	            Delete reference
Első Termék     86                                  Törlés
Add a reference to:  New display node  |  Existing display node

A video-ban láttam, hogy elvileg kell egy "Display Manager" fül.
Vagy elég a "Referenced By" rész az egyes termékeknél?

0
0
makgab képe

A "Product Display" tartalomtípusban van egy "Termék" mező, ami a product references (termékhivatkozás).
A Katalógus nézetben viszont nem tudom ezt a mezőt hozzáadni, pontosabban a nézet hibát ad:
* Tartalom: Termék
* megjelenítés hivatkozásként.

A nézetben így már nem jelenik meg semmi, csak hibaüzenet van:

SQLSTATE[42000]: Syntax error or access violation: 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'AS commerce_product_, 'commerce_product' AS field_data_commerce_price_commerce_p' at line 1
    Notice: Undefined index: commerce_product views_handler_field_field->access() függvényben (/var/www/virtual/htdocs/sites/all/modules/views/modules/field/views_handler_field_field.inc 127 sor).
    Notice: Undefined index: commerce_product views_handler_field_field->access() függvényben (/var/www/virtual/htdocs/sites/all/modules/views/modules/field/views_handler_field_field.inc 127 sor).
    Notice: Undefined index: commerce_product views_handler_field_field->query() függvényben (/var/www/virtual/htdocs/sites/all/modules/views/modules/field/views_handler_field_field.inc 186 sor).
    Notice: Undefined index: entity keys views_handler_field_field->query() függvényben (/var/www/virtual/htdocs/sites/all/modules/views/modules/field/views_handler_field_field.inc 198 sor).
    Notice: Undefined index: commerce_product views_handler_field_field->query() függvényben (/var/www/virtual/htdocs/sites/all/modules/views/modules/field/views_handler_field_field.inc 186 sor).
    Notice: Undefined index: entity keys views_handler_field_field->query() függvényben (/var/www/virtual/htdocs/sites/all/modules/views/modules/field/views_handler_field_field.inc 198 sor).

A tartalomra másképp nem tudok hivatkozni. Valamit nem jól állítok be...?

0
0
makgab képe

A "commerce_product_display_manage" modullal is egy terméket kétszer kell rögzíteni (termék és display), csak össze lehet rendelni a "Product Display"-t a "Product"-al. Ha jól értelmeztem.
A "Display Manager" fül nálam nem jelenik meg. Ennek mikor kell megjelennie?

0
0
Eoxklo képe

makgab képe

Igazából az a kérdés már csak, hogyan tudok a views-ba product_display node hivatkozást tenni. Miért nem ajánlja fel pl. a "Tartalom: azonosító" mezőt a views?

0
0
pityu73 képe

Ha már van product display-ed akkor miért nem a nodokra készítesz kategóriát és abból építesz egy katalógust.

0
0
makgab képe

lehet hogy ez lesz a végső megoldás.
de mitől függ, hogy a views milyen mezőket ajánl fel?

0
0
aboros képe

ezt eldöntöd, mikor létrehozod a viewt (content, taxonomy, users, solr index, kiskutyafüle). és aztán pedig ha veszel fel relationshipet is, az is adhat új filtereket, mezőket, argumentumokat.

0
0

-
clear: both;

makgab képe

ok, értem.
köszönöm.

0
0