Commerce feeds bekapcsolása...

Bristy képe

Bagatell lehet a probléma, de már 2 hete többszöri szerverre való feltöltés után sem tudok rájönni, miért nem tudom bekapcsolni a Commerce feeds-et.

Elsőnek feltöltöm a szerverre a Lokalizált cort, majd beállítom hozzá az adminisztrációs menüt, ahol bekapcsolom az Addministration menu-t, majd a Ctools-t, az Entity API-t, a Rules-t, az Entity tokens-t a Views-t és a moduloknál kipipálom a Views-t és a views UI-t és a mentéssel bekapcsolja és még a magyarítást is letölti ahogyan kell.

Azután feltöltöm a Drupal Commerce modult, az Address field modult, az Inline Entity Form modult és engedélyezem a Cart, Checkout, Commerce, Commerce UI, Customer, Customer UI, Line item, Line item UI, Order, Order UI, Payment, Payment UI, Price, Product, Product Pricing, Product pricing UI, Product Reference, Product UI, Tax, Tax UI, Address field, Inline entity Form modulokat a modul oldalon és ezeket is rendre beilleszti.

Harmadik soron feltöltöm a a Feeds-t, a Feeds Tamper-t, Job Scheduler-t és a Commerce feeds-t és engedélyezem a Commerce feeds, Job Scheduler, Feeds, Feeds admin UI, Feeds import, Feeds tamper, Feeds tamper admin UI modulokat és mikor mentem őket utána a Commerce feeds-et nem engedélyezi. Nem is lehet látni amikor importálni akarok feldolgozásnál, csak a node-, taxonomy- és a user processorokat a kiválasztási lehetőségek között.

Póbáltam még az alaprendszernél az Aggregator, List, Number, RDF, Tigger modulok ki be kapcsolását úgy hátha betölti, de nem! A Features modult is telepítettem hozzá, amit kér a leírásban, de úgy sem csinál semmit.

A kérdésem az lenne, hogy mit nem telepítek, vagy mit engedélyezek hibásan ahhoz, hogy tudjam bekapcsolni és használni a Commerce Feeds-et?

Taxonomy upgrade extras: 
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
Bristy képe

A Commerce Feeds multitype modult kell még hozzá telepíteni, amit nem olvastam még idáig sehol...

0
0