Commerce Coupon

Geva képe

Az alábbi hiba megoldásához kérném a segítségeteket:
(commerce, commerce coupon, commerce_coupon_pct)
A webshop chechout oldalon még elfogadja a %-s kuponkódot, kiszámítja és a kosárba teszi a kedvezmény összegét, ám a szállítás kiválasztása oldal után, az áttekintésnél már 0 a kupon értéke és nem kerül a vásárló megrendelésébe a kupon kedvezménye.

...a honlap egy korábbi változatában ez már működött, tehát feltételezem hogy valami sérült a honlapon, ami ezt a jelenséget okozza.
Telepítettem a korábbi honlapot is összehasonlításként, de egyszerűen nem látom mi romlott el, mit kellene javítanom. (a kupon modulok verziója változatlan mindkét honlapon)

A honlap jelentések szerint - a rules-nél beállítottam a hibakövetést - nem látom hol történik valami ami lenullázza a kupon kedvezményt vagy érvényteleníti :-(

- próbáltam letiltani azokat a szabályokat, amelyek nullázhatják a kupont - pl lejárt az igénybevételhez megadott darabszám, - de semmi változás, tehát nem a kupont tiltó szabályok sérültek.
Hol sérülhetett, hol és mitől nullázódhat le a már kiszámolt kupon kedvezmény?
köszönöm,
akár egy ötlet is jól jöhet :-)

Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?: 
Drupal verzió: 
szantog képe

Ha most frissítettél 2.8-ra, akkor downgrade a gyors workaround.
Egy ideje áll a bál ruleséknál emiatt: https://www.drupal.org/node/2403851
Ami tképpen ez lesz majd: https://www.drupal.org/node/2324587
Szóval elvileg napokon belül várható fix dev verzióban.

2
0

----
Rájöttem, miért kérdezek olyan ritkán a drupal.hu-n. Amíg szedem össze az infokat a kérdéshez, mindig rájövök a megoldásra.

Geva képe

gondolhattam volna,
(javításra kaptam csak vissza a korábban általam készített honlapot, mikor már a frissítés sem ment fatal error nélkül :-))))
az elmúlt időszakban kellően sok gond volt a rules körül - pl a jquery 1.7-essel hajlandó csak együttműködni a rules selector -,
köszönöm Gábor

0
0
MrGemini képe

Bocsesz csak választ próbáltam írni mert tegnap ez nem sikerült sehogy sem...

Nemis értem miért, hm...

Csak az Előnézet gomb jelent meg, a Mentés nem :D

0
0