Sziasztok!
Ugyan ez nem 100%-ban drupal, de azért megkérdezem, hátha: Egy oldalon van egy hivatkozás ( <a class="colorbox-node init-colorbox-node-processed-processed" href="/places_fullscreen">Open in fullscreen</a>
), amire kattintva egy colorboxban megnyílik egy leaflet-térkép. Ehhez még használtam a Colorbox Node modult is. Ezt a térképet szeretném dinamikusan átméretezni.
Elsőként a sminkből egy drupal_add_js() függvénnyel beillesztettem egy js-filet a szóban forgó oldal fejlécébe. Aztán próbáltam keresni megoldásokat. (Először ahhoz, hogy a Colorbox megnyílását érzékelje.)
Egyik:
(function($) { $(".colorbox-node").colorbox( { onComplete: function() { } }); })(jQuery);
Másik:
(function($) { if ($("#colorbox").css("display")=="block") { } else { } })(jQuery);
Utóbbinál az else ág rendben működik, vagyis amikor először betöltődik az oldal, megjelenik az üzenet a logban. Viszont amikor megnyitom a colorboxot, egyik megoldás sem ad eredményt.
Valószínű, hogy valamilyen egészen egyszerű dolgot nem veszek figyelembe, de sajnos nagyon minimális a JS/jQuery tudásom.
Ha valaki útbaigazítana, azt megköszönném.
Bocs, ha trivi, de ugye nem
Bocs, ha trivi, de ugye nem hagytad le a "behaviors-ös" részt az elejéről? Szóval kb. így kéne kezdődnie és végződnie:
Védd az állatokat! ;)
Sajnos de. Tegnap este jöttem
Sajnos de. Tegnap este jöttem rá erre - mint mondtam, hangyányi jQuery-ismeretem van csak. Szóval a Drupal.behaviors... részbe illesztve a fentiek közül a második, if... else... megoldás jól működik.
Köszi szépen.