Sziasztok,
öreg ckeditor használó vagyok, mert egyszerű és minden rendben van vele.
Az új verzió aktiválásakor azonban minden jogosultság és beállítást követően az editor felülete, amellett hogy nem a full beállításaimat használta, még be is "sárgult".
Valaki tudja mi ez? Az biztos, hogy nem stimmel valami, mert a full editor nem jelenik meg.
Köszönöm!
Melyik modulhoz, modulokhoz kapcsolódik a téma?:
Drupal verzió:
Fórum:
Csatolmány | Méret |
---|---|
ckeditor1.png | 26.76 KB |
ckeditor2.png | 127.33 KB |
ckeditor3.png | 16.62 KB |
Nem vagy egyedül
Tudom, ezzel nem viszem előbbre a dolgot, de nem egyedi eset, mert nálam két helyen ugyanez a helyzet. Egyiknél teljesen új telepítés, a másik helyen frissítés után változott. Sem a három lehetséges szettből választva, sem kézzel egyenként a gombokat nem jól jelenik meg. Pont ugyanazok látszanak nálam is, mint a mutatott képeken.
„Kattintgatós amatőr”
Ez valami css bug latszik
Ez valami css bug latszik hogy a textarea kurol is van valami zold drop shadow, en a sminkben neznek kurol.
Drupal full-stack developer at Wunderman Thompson Budapest
Feltelepítettem CKeditor
Feltelepítettem CKeditor pluginokat, a configban beállítottam őket és úgysem változik a full html beállítás.
Ami még zavaróbb, hogy ha egy tartalmat megnyitok szerkesztésre akkor kész, mindent kiránt belőle annak ellenére is, hogy "Limit allowed HTML tags" részben a kipróbáltam már úgy is hogy mindent beletettem és hogy semmit sem hagytam, mindenhogyan kivégzi a formázásokat, amit érzésem szerint a CKeditor végez el. Ha nem nyúlok bele a tartalomban, akkor majdnem tökéletesen megjelenik minden kivéve a jobbra és a balra rendezést és a középre rendezés funkciókat.
Mi a búbánat lehet a baj? Ha a smink a gond, azt hol nézhetem meg. Mit kéne a css-be betennem, hogy rendben legyen?
Demo oldal
Tudnál egy publikus tesztoldalt mutatni a beállításokkal? Nem biztos, hogy én tudok segíteni, de szerintem a közösségi segítés sikeresebb lenne így. :)
Választ szeretnél? - Új kérdés, új téma - Tesztoldal - Trollkezelés - Frissítés
Pont ez az oldal, amit nem
Pont ez az oldal, amit nem szabad megosztanom, de privin szívesen átküldöm a linket :) Pedig a közösség eddig mindent megoldott, itt sajnos kicsit nehezebb a dolgom :(
admin/config/content/ckeditor/edit/Full
-ban nézd meg a CSS részen az alábbiakat:
SZERKESZTŐ CSS:
CKEditor default
Előre megadott stílusok:
Use theme ckeditor.styles.js
Nálam ezek alapján működik. Ja és telepítsd fel a Kama skin-t (ckeditor/skin könyvtár).
Én a saját beállításaimat néztem most meg, és így tökéletesen működik.
Ha a Te profildat is így állítottad be, jónak kell lennie. Ha még mindig nem jó, nézd meg, hogy a CKEditor Global profile-ban melyik skin aktív. Nálam a Moono az.
--
Üdv:
Charlos
Szia!
Szia!
Feltettem, úgy csináltam ahogy írtad.
A admin/config/content/ckeditor/edit/Full ez a ckeditor full html beállítása, van egy ilyen rész:
DRUPAL CORE
Full HTML : - (Azaz itt van egy piros tiltó jel, ehhez ez a magyarázat van: - the filter is disabled for a given text format and will not be run on the content during the filtering process.)
A jel mellett pedig ez olvasható
Limit allowed HTML tags
Removes the attributes that the built-in "Limit allowed HTML tags"-filter does not allow inside HTML elements/tags
Nem lehet itt a gond?
Itt lehetőségem van rámenni a "/admin/config/content/formats/full_html" címre, ahol a full_html-t állíthatom, de nincs lehetőség a tag-ek beállítására.
Megnéztem MOONO és KAMA sminkkel is, de semmi. :(